Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı
ne...r
Kalçamda femurbaşı kırığı vardı. İlk ameliyatım başka bir Dr tarafından yapıldı ve başarısızlıkla sonuçlandı vidalarım dağıldı,vücudumu acıtmaya dayanılmaz ağrılara sebep oldu. Kemiğim kaynamadı.Dört yıl yürüyemedim.bana tekrar ameliyat olma yatalak kalırsın dediler. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Saim Açar beye gittim. Son derece güleryüzlü çok iyi davrandı. Diğer doktorların tersine bana olumlu yanıt verdi.Başarılı bir operasyon geçirdim kalça protezi ameliyatı oldum. Canımı acıtan vidalardan ve dayanılmaz ağrılardan kurtuldum. Yaşam kalitem yükseldi. Neredeyse 4 yıldır kullandığım volkırı bırakmak üzereyim.Kısa sürede sağlığıma kavuştum.Yürümek hususunda artık umutsuz değilim tek başıma ayakta duyabiliyorum. Saim Acar bir imkansızı başardı. kendisinden çok memnun kaldım.benim gibi kalça kırığı olan kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktoruma minnettarım
re...n
22 Haziran 2023 günü Femur kalça kırığı nedeni ile Sayın doktorum Saim Acar tarafından başarılı bir ameliyat neticesi,tüm korkularıma rağmen, şimdi çok daha iyiyim.
Bu defada omuz kası yırtığı nedeni ile özel hastanede, başka bir doktora giden eşime çekilen emar sonucu ( Bu yırtık çok gerilere kaçmış, protez gerekebilir) denmişti,
21 Ağustos 2023 günü eşim sayın doktorum Saim Acar tarafından muayene edildi, yeni tetkikler ve emar kontrolları sonucu, hastaneye yatırılarak bir gün sonra, öyle vakti tam 2.5 saat ter döktükten sonra, proteze gerek kalmadan kapalı ameliyat ile eşimin yırtık kasını yerine getirmeyi başardı.
Bana; Sen 81 yaşındasın bu yaşta senin kalça kemiğin çok zor kaynar, protez takılması lazım denilirken, beni sen ayağa kaldırdın, şimdi yürüteci bile bırakarak ev içinde yavaş yavaş da olsa dolaşabiliyorum.
Sen mesleğinin tam hakkını veren bir doktorsun, eşimi de beni de sen kurtardın.
Allah senden razı olsun. iyi ki varsın. tekrar tekrar teşekkürler.
ç....p
Saim Bey'i bir arkadaşım tavsiye etmişti, Eskişehir'de tektir diye. Kendisine menisküs zedelenmesi sebebiyle gittim ve gerçekten harika bir doktor. Gerek tavrı, gerek bilgilendirmesi herşey çok iyiydi. Uyguladığı tedavi beni çok rahatlattı. Çok teşekkür ederim.
ay...r
Saim Bey 11 Ocak tarihin de annemin iki dizinden protez ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatımız gayet başarılı geçti. Sonrasında ki süreçtede gayet ilgiliydi. İşini ciddiyetle yapan bir doktor. Annemin 16 yıl öncede kol ameliyatını yapmıştı ve sonrasında yine hiçbir sıkıntı yaşamamıştık. Kendisine çok teşekkür ediyor ve tecrübeyle tavsiye ediyorum. Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum, hastanenin tüm fiziki şartları itibariyle özel hastaneden hiçbir farkı kalmamış; çok konforlu ve nezih bir ortam olmuş. Ayrıca serviste görev yapan tüm personelinde ilgi, sevgi ve güleryüzle göstermiş olduğu tüm hizmetleri de takdire şâyandı. Tekrardan sonsuz teşekkkürler...
i.....
Saim Bey güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Dizimde oluşan problemim için gittim ve kendisi tedavi sürecini detaylı bir şekilde anlattı. Mevcut sorularıma da yeterli cevaplar verdi.
n ...s
Saim bey babamın diz kapağı ameliyatını yaptıktan sonra sorduğumuz hiç bir soruyu yanıtlamadı bizi azarlayan kaba üslubuyla hiç birşey soramadık bu yüzden doktor görüşümüz olumsuz
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ec...e
Dizimdeki ağrı nedeniyle gittim. Sadece tanı koydu ne yapmam gerekir neler yapmamam gerekir hiçbir şey söylemedi. Dizini güçlendir dedi fakat hangi hareketleri yapmam gerektiği gibi bilgiler paylaşmadı. Sıra çabuk geçsin diye çabuk çabuk ilgilendi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
bi...k
Devlet Hastanesi'nde böyle bir doktorla karşılaşmak bizi çok şaşırttı .Hiç beklemediğimiz bir ilgiyle karşılaştık .Tek çarenin ameliyat olduğunu söylediler fakat Saim bey amelyat etmeden iyileştirebilir bileceğin söyledi Yapacağı tedavi aşamalarini tek tek anlatarak bizi çok rahatlattı.Cok memnun kaldık herkese tavsiye ederim Teşekkürler Saim Bey . Ülkemizin sizin gibi doktorlara gerçekten çok ihtiyacı var...
me...t
Meserret Ozturk 15 ocak 2015 Saim Acar bey 84 yasindaki annemin kalcasina protez takti.Mahareti,yakin ilgisi ,guler yuzu bizi cok mennun etti.SAIM HOCAM ellerine saglik yakin ilginize ,hassasiyetinize cok tesekkur ederiz.Sevdiklerinizle birlikte saglikli basarili mutlu yillar dileriz. SAYGILAR.. NERIMAN TABANCA,
re...u
Sevgili Saim Hocam; Göstermiş olduğunuz insanlığa.mesleğinizdeki maharetinize güler yüzünüze . hassasiyetinize ve nezaketinize sonsuz teşekkürler.Sayenizde Hazıran 2014 den bu güne eski sağlığıma kavuştum.Dualarım sizinle Saygılarımla Recep DOĞU 0544 720 25 83
Saim Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saim Acar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Saim Acar adresi nerede?Saim Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saim Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saim Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saim Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saim Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saim Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saim Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Saim Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları