Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Radyonüklid Tedavi
Tiroid Kanserinde Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Tiroid Sintigrafisi
ms...
Tiroit kanseri hastasıyım 2atomu aldım profdr Sait sager beyi burda tanıdım iyki tanimisim her soruma cevap verdi çok ilgili başka hastalıklaramda var bunlarla da ilgili davranışı hoşgörüsü çok hoşuma gitti iyki tanimisim
Kendisi ilgili, sorunları bir doktor hassasiyeti ile çözen bir doktor. Tiroid kanserinden dolayı yılladır gidiyorum. Kendisiyle düzenli kontrollerim var devam ediyorum.
hü...l
tiroid ameliyatı sonrası yaklaşık 5 yıldır kontrollerimi dr.sait bey yapıyor gerek tıbbı yönü gerekse insani yönü ile cok iyi bir insan.kendisinden çok memnunum.
Papiller Ca hastasıyım uzun yıllar takibimi Sait Bey'le beraber yapıyoruz muayene esnasında hiçbir soruyu açıkta bırakmayacak şekilde detaylı olarak bilgilendiriliyorum kendisi kişisel olarak da sakin ve güven verici.
i̇....
Sait Bey'den Allah razı olsun çok iyi bir doktor kendisi 10 yıllık doktorum. Gırtlak kanseri diye gittim zehirli guatr çıktı. Şehir dışından ulaşıyorum kendisine sürekli tahliller yaptırıyorum whatsapp'tan atıyorum yanıtlıyor.
z.....
Sait Bey'e tavsiye üzerine nodül ve haşimato tiroidi için muayene oldum. Ameliyata yönlendirdi ameliyat öncesi ve sonrası takibimi hocam yaptı. Tavsiyede bulundu sonra devam ettim başka doktorlar da gezdim ama benim için en güveniliri Sait Bey oldu. En çok beğendiğim hizmeti tirod ultrasonu ve bilgilendirmesi oldu. Takip ve kontrolümü sağlayıp ilaç dengelememi de yapıyor aradığımda çekinmeden ulaşabiliyorum yanıtlıyor.
6 ayda bir tiroid rahatsızlığım için Sait Bey'e kontrole gidiyorum. Farklı bir doktor vardı onun yerine kendisiyle tanıştım. Şimdi daha iyi hissediyorum. Sait Bey'den memnunum.
z....ö
Sait hocanın yıllardır takibi altında bir troid hastasıyım. Bilgi birikimi, yaklaşımı üst düzey ve her daim ulaşabildiğimiz çok değerli bir hekim.İşini asla şansa bırakmıyor içim rahat, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sait Sağer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sait Sağer, Nükleer Tıp. Size Sait Sağer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Randevu, Tiroid Sintigrafisi, Tiroid Kanserinde Radyoiyot (Atom) Tedavisi, PET/CT, Radyonüklid Tedavi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Lutesyum-177 PSMA Tedavisi, Nükleer Tıp Randevusu.
Sait Sağer adresi nerede?Sait Sağer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
- Cerrahpaşa İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sait Sağer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sait Sağer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sait Sağer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sait Sağer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sait Sağer hangi dilleri konuşuyor?Sait Sağer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sait Sağer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sait Sağer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sait Sağer hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sait Sağer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sait Sağer hangi sigortaları kabul ediyor?Sait Sağer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Nükleer Tıp Doktorları
Bahçelievler Nükleer Tıp Doktorları