me...t
Dr. Salih bey ülkemizin sahip olduğu çok iyi Estetik uzmanıdır. Yüzümde küçüklüğümden kalma trafik kazası izi dolayısıyla kendisine muayene oldum defalarca gün gectikce daha iyiye gidiyo. Bu isler en cok sabırla oluyo arkadaslar bide operasyondan sonra cok iyi hocanın dediklerini takip etmelisiniz. Operasyon sonrası bakım cok önemlidir.
mi...r
SAYIN ONUR BASAT HOCAM BENİM OGLUMU 10 GÜN ÖNCE SİZE GELDİ YÜZÜNÜ FALÇATAYLA KESMİŞLERDİ YÜZÜNÜN DİKİMİNİ SİZ YAPMIŞTINIZ İNANIN OGÜNDEN BERİ GECE GÜNDÜZ SİZE DUA EDİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜNÜ ÖYLE GÜZEL YAPMIŞSINIZKİ HİÇ İZKALMAYACAK GİBİ ÇOK SAGOLUN
Salih Onur Basat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Onur Basat, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Salih Onur Basat adresi nerede?Salih Onur Basat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mahallesi Mim Kemal Öke Caddesi Kristal Apt. D:4 No:17 Kat:2 Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Onur Basat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Onur Basat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Onur Basat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Onur Basat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Onur Basat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Onur Basat hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Salih Onur Basat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra