8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli
gö...r
Merhaba... 2 hafta önce retinamda bir yırtık meydana geldi ve acil ameliyat önerildi. Doktorum, ameliyat kararı verdiğim günü takip eden gün sabahtan tüm kontrollerimi yaptırarak beni ameliyata aldı. Gören tek gözümde olan bu zorlu operasyon için eski hemşiresini de ameliyata davet etmiş kendisi. Benim için çok zor olan bu süreci atlattım. 3 ay sonra gözümdeki silikon da alınacak.
Hasta
2023 Şubat ayında Sertaç azarsiz isimli doktora 3 odaklı lens ameliyatı oldum.ameliyatim düşündüğüm kadar kolay olmadi.daha sonra gözümde ödem oluştu.doktor beye şikayetlerimi iletmeme rağmen ilgilenmedi.6 ay oldu şikayetlerim geçmedi.farkli doktorlara muayene olmama rağmen düzenleyeceğini öğrendim.tavsiye etmiyorum.
se...n
Doktor Bey kızıma özel bir hastanede yanlış yazılan gözlüğü teşhis etti ve kızım bu gözlüğü 6 ay kullanmıştı doktor bey yanlışı farkettiğin de kendi evladı gibi üzüldü 2 yıldır düzenli gidiyoruz ilgisi anlayışı sevgi dolu olması bizim için çok değerli iyi ki varsınız
Yaklaşık bir ay önce babamı katarakttan ameliyat edip kontrole gittiğinde merceği uyumlu olmadığını söyleyim tekrar ameliyat etmek istedi. Yapılan ölçümlerde bu mercek nasıl anlaşılmıyor da gelişi güzel hastaya yerleştirilebiliyor anlayamıyorum. Biz iyileşmesini beklerken tekrar ameliyat olucak
gü....
Benim annem 94 yasında alzaymer hastası bugün tansiyonu cıktıgı için acile ambulansla göturduk ayrıca annemin göz tansiyonuda var ve gözleri görmüyor raporlu ilacları var ve bu doktordan sıra aldım bekledim sırası geldi içeri girip durumu anlattım hastayı görmem gerekiyor dedi acilde yattıgını söyledim çıkınca getirin dedi tamam dedim acilden baska polikliniklerede gönderdiler oralardanda sıra aldım annemi önce göze götürdüm sayın doktoruma söyledim sıramız geçtiği için almadı annemin yaşlı olduğunu söyledim bişey yapamam bekliyceksiniz diye bizi tersledi neyse diğer doktorlardaki işlerimizi bitirip tekrar geldik biraz bekledikten sonra nihayet girdik içeri sayın doktorum hastasının yaşlı olduğunu alzaymer hastası olduğunu nedense hiç düşünemedi ondan normal hasta gibi davranmasını bekledi neden gözünü kırpıyosun yok neden alnını dayamıyosun diye telkinde bulundu ben bu doktordan hiçmi hiç memnun kalmadım biz yoksak onlarda yok biz varsak varsınız doktor bey...
ha...n
Tam yirmi yıl önce ege üniversitesinde kardesimi kurtarmis suan kulaklarinizi cinlattik allaah binkez razi olsun suan kardesim ast subay oldu . siz olmasaniz belkide kurtaramiycaktik
ks...k
Dr. Azarsız'dan ailecek çok memnununz, gerek tedavisi, gerekse insanlara yaklaşımı oldukça güzel. Kendisini tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz.
hü...k
Salih Sertaç Azarsız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Sertaç Azarsız, Göz Hastalıkları.
Salih Sertaç Azarsız adresi nerede?Salih Sertaç Azarsız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Sertaç Azarsız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Sertaç Azarsız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Sertaç Azarsız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Sertaç Azarsız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Sertaç Azarsız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Sertaç Azarsız hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Salih Sertaç Azarsız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları