Op. Dr. Samed Cin Özel Can Hastanesi’nde hastalarına Genel cerrah olarak hizmet vermektedir.

Genel Cerrahi Randevusu

Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi +11 daha fazla

Anorektal Bölge Cerrahisi

Dikişsiz Tiroid Cerrahisi

Endokrin Cerrahisi

Genel Cerrahi Randevusu

Konum: İzmir Can Hastanesi Laparoskopik Cerrahi

Samet hocamla yollarımız obezite ameliyatı ile tanıştı 2 ay önce operasyon yapıldı herşey çok yolunda iyiki kendisi ile tanıştım işinde çok olucak olan arkadaşlara hiç düşünmeden olun derim.

Telefon numarası doğrulandı

Samed Bey ile farklı bir doktor aracılığıyla tanıştık. Bağırsak ve fıtık rahatsızlığı nedeniyle başvurduk.Kasık fıtığı ameliyatı oldum. Doktorumuzu işine olan saygısı ve bizimle sürekli ilgilenmesi bizimle olan iletişimini çok beğendim.Doktorumuzu tavsiye ederim ediyorum da. Tedavi süreci de çok iyiydi.

Telefon numarası doğrulandı

Çalıştığı kurum sürekli tercih ettiğim bir yerdi, yine ihtiyaç halinde gittim ve o şekilde tanıştım Samed Bey ile. Oldukça memnun kaldm, benimle çok ilgiliydi. Ensemde bir beze oluşmuştu, bu şikayet ile başvurdum. Muayene sonrasında alınabileceğini söyledi, aynı gün operasyonla alındı. İncelenmesi için biyopsiye gönderildi. Çıkan sonuçlar hakkında da beni bilgilendirdi, temiz olduğunu ve bir sorun yaratmayacağını aktardı. Operasyon esnasında atılan dikişler de kendi kendine kaynadı, tekrar gitmem gerekmedi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Samed Bey çok iyi bir doktor, boynumda oluşan bir kist için gitmiştim kendisine. Aynı kurumda devamlı gittiğim branşlar var, şikayetimi dahiliyeye aktarınca Samed Bey'e yönlendirdiler. Öncelikle birkaç tahlil yapıldı, onlar temiz çıkınca gün içinde kisti alabileceğini söyledi ve cerrahi operasyon yapıldı. Alınan parçayı aynı zamanda patolojiye de gönderdi, onda da bir sorun çıkmadı çok şükür.

Telefon numarası doğrulandı

Samed Bey'e ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Samed Bey muayene etti, çatlama oluştuğunu ve ameliyatsız geçmeyeceğini söyledi. Tedavi edilse bile ağrılarım devam edeceğini söylemişti. Operasyon gerçekleştirildi, sonrasında da oldukça ilgililerdi. Asistanına aratıp takibini, kontrolünü bile yaptı.

Telefon numarası doğrulandı

Tesadüfen gitmiştim Samed Bey'e, sırt bölgemde oluşan apse şikayeti ile ulaştım. Muayene etti ve acil olarak alınması gerektiğini iletti. Cerrahi müdahale ile alındı. Süreçten gayet memnun kaldım, kontrole gittiğimde de pansumanları birebir kendisi yaptı. İlgisi, alakası çok güzeldi.

Telefon numarası doğrulandı

Boynumda oluşan bir beze şikayeti ile gitmiştim kendisine, küçük bir operasyon geçirdim ve çok güzel bir şekilde ilgilendiler. Hem Samed Bey'in hem kurumun ilgisi çok güzeldi. Rastgele gitmiştim ama memnun kaldım. Yine farklı bir işlem için de gideceğim kendisine. Konuşma şekli, operasyon öncesi ve sonrası ilgisi çok iyiydi, her bakımdan memnun kaldım.

C
Telefon numarası doğrulandı

Omzumda küçük bir kitle vardı, bunun için gitmiştim Samed Bey'e. Aynı kurumdaki çocuk doktoruna oğlumu götürüyordum sürekli, bu ihtiyacım için de kurumu tercih ettim. Cerrahi operasyon ile alındı kitle, gerekli tetkikler yapıldı ve sonuçlar temiz çıktı. Kontrollerim de düzenli gitti. Çok güleryüzlü ve hastaları ile iyi iletişim kuruyor.

T
Telefon numarası doğrulandı

Normalde farklı bir ilde yaşıyorum ama İzmir'de olduğum dönemde parmağımda yaşadığım bir sorun ile tesadüfen gitmiştim Samed Bey'e. Et gibi bir şey çıkmıştı ve beni rahatsız ediyordu, cerrahi operasyon ile alındı. Daha önce başka doktorlara da gitmiştim ama operasyona sıcak bakmamışlardı. Tüm süreçten memnun kaldım. Verdiği hizmet ve hastaya davranışı oldukça güzeldi.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Kalçamın üzerinde bir apse oluşmuştu,bunun için gittim Samed Bey'e. Daha önce aynı kurumda başka bir operasyon geçirmiş ve memnun kalmıştım, o sebeple tercih ettim. Orada da Samed Bey ile tanıştım. Cerrahi bir operasyon gerçekleştirildi. Çok iyi bir insan, çok ilgilendi benimle. Geçen yıl gitmiştim ve tüm süreçten memnun kaldım.