Nakit, Kredi kartı

Ameliyatsız Omuz Çıkığı Tedavisi

Artroskopik Cerrahi

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Medicana Bursa Hastanesi

Dr. Samet Murat Arslan, Medicana Bursa Hastanesi'nde Ortopedi ve travmatoloji ihtisasında sağlık hizmeti vermektedir.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

1yılı aşkın süredir omuz ve kalça ağrım var iki sefer doktora gittim ve röntgenle çekip tedavi olarak ilaç verip geçiştirdiler ama ağrılarım geçmedi
Devamında Samet beye randevu aldım ve omuz röntgenime baktı mr istedi kalça röntgenimi daha önce çekmemişler kalça üstünü çekmişlerdi kalça röntgeni isteyip duruma göre mr isteyelim dedi sıkışma görünce net olmak için omuz ve kalça mr istedi
Sonuç olarak omuz için iğne vurdu ve rahatlattı kalçam içinde ameliyata kendimi hazırlıyorum kendisi çok ilgili ve titiz
Omzuma iğneyi kendisi al gel ben vurayım dedi hemşire tentürdiyot sürdü gelip birdaha sürdü teşekkür ederim kendisine ameliyat sonrasını inşallah paylaşıcam

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

babam bır kaza geçırmıstı ve acil olarak amelıyata alınması gerekıyordu acıkcası hastaneye gıderken doktor araştıracak kadar vaktımız yoktu tamamen denk gelerek kendısı doktorumuz oldu ama cok memnun kaldık amelıyata gırerken ayagını gözden cıkarmıstı babam ama resmen cıktıgında neredeyse kopmak uzere olan ayagı tekrar yerıne baglayıp her şey birleştirmiş doktor bey. hem ılgı alakası hem bılgısı kesınlıkle tavsıye edıyoruz. Riskli bir ameliyattı ama doktorumuz sağolsun babamın ayagını kurtardı amelıyattan sonra da her şeyiyle kendi ilgilendi hem güleryüzlü hem ilgili pansumaı dahil kendisi yaptı bizi bilgilendirdi çok teşekkurler

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Samet Bey geçirdiğim trafik kazası sonrasındaki hafta 1. Metakarpal kırığı ameliyatımda bulundu ve ameliyat öncesindeki filmlerimin kontrolünde sol bileğimde bir kırığım daha olduğunu keşfetti. Kaza sonrası kontrollerde diğer doktarlar ödem diyerek geçiştirdiler. Ameliyet sonrası kontrollerde 2 ay boyunca benimle yakından ilgilendi. Kendisinden memnun kaldım. İşinde uzmandır. Tavsiye ederim.