Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Yrd. Doç. Dr. Samet Uyar, Özel Gazi Hastanesinde sağlık hizmeti vermektedir.

O
Konum: İzmir Özel Gazi Hastanesi Diğer

Kendisiyle tavsiye üzerine tedavi oldum. Denizlide anjiyo ile acilmaz denilen tıkalı damarlarımı stentle açtı. çok memnun kaldım.

Konum: başka bir yer Diğer

Samet bey, bence kendi alanında İzmir’deki en iyi doktor.Kalp ile ilgili bir sıkıntınız varsa kesinlikle ve kesinlike randevu alıp gitmenizi öneririm. Gerek güleryüzlülüğü ve anlayışlı olması, gerek tecrübesi inanılmaz iyi. Bukadar özelliği bir arada bulmanın zor olduğunu düşünüyorum. Aniden fenalaşan kalp yetmezliği olan babamızı ambulansla hastaneye kaldırmıştık ve ordan başka hastaneye göndermişlerdi.Tabiki direk yoğun bakıma. İyiki o hastaneye sevk etmişler de Samet hocamıza denk geldik. Kendisinin alanındaki tecrübesi ve duruma hakimiyeti ile babamızı 3 gün sonra normal odaya çıkardı ve kalp pili önerdi. Tabiki hemen yaptırdık. İyi ki yaptırmışız kendisi bu yolu göstermese ve ilgilenmese durum çok farklı olabilirdi. Hastaya ve hasta yakınına olan yaklaşımı da mükemmel.Biz ailece kalp ile ilgili kontrolde Samet bey’e gidiyoruz. Hocamız neredeyse, bizde oradayız. Allah kendisine sağlık sıhhat versin.

K
Konum: Özel Su Hospital Stent(Koroner Anjiyoplasti)

Samet Hoca 2013 yılında x hastanesinde babamın kalp krizi geçirme ve iyileşme sürecinde A' dan Z ye herşeyiyle mükemmel bir tedavi uyguladı. Anjiosunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. 3 yıl sonra 2016 yılında annem kalp krizi geçirdiğinde Su Hospital da annemi acil anjiyo yapıp sağlığına kavuşturdu. Annem ve babamı Allah'ın taktiri ve izniyle bize geri döndürdü diyebilirim. Kendilerine sonsuz teşekkürler....

R
Konum: Özel Su Hospital

hocam işinde çok başarılı...göğsümde ağrı nedeniyle gitmiştim..kendisi efor testinde bir sıkıntı gördü ve kontrol anjiyosu yapmamız gerektiğini söyledi..kontrol sonucunda damarda %70 daralma olduğunu söyledi ve stent takıldı...kendisine ve ekibine teşekkür ederim.saygılarımla.....

Konum: Özel Su Hospital Kol ağrısı

Doktorumuz cok candan ve tatlı dili artı ekliyorum cok güleryüzlü..Sol Kolumun Ağrısı nedeniyle gittim..(ben tabi ki korku içinde) Ultrasonla Kalbime baktı hiç birsey yok..Bi takım sorular sordu..Tabi ben daha evel kan testi yaptirmiştım..ve kansızlık cıkmıştı ama ilaç falan kullanmadım..Kullanmadığım icin carpinti da oluştu.Demir ve carpıntı için ilac yazdı hepsi bu...Cok tşk ederim..Güzelim Ülkemize böyle Doktorlar lazım..

Konum: Özel Su Hospital Ritim bozukluğu

Cok nazik.. ilgili.. en önemlisi sizi can kulağıyla dinliyor. Güleryüzlü, konusuna hakim.. sonucumu görmek icin anjiyodan çıkar çıkmaz kapıya gelip inceledi ve ayrıntılı olarak anlattı. Iyi ki varsınız ..

P
Konum: Özel Su Hospital Anjiyoplasti

Kriz geçirerek sevkedildiğim hastanede tıkalı 2 ana damarıma balon stent uyguluyarak yeniden sağlığıma kavuşturan SAMET UYAR beyle tanışmaktan hastası olmaktan memnun ve mutlu oldum.
Detayları gözden kaçırmayan dikkat ve uygulamadaki titizliğine hayran kaldım.
Samet beyle tanışmak benim için şans oldu.Sonsuz teşekkürlerimle. SERVET KEMAL TAŞKAN

Biz tavsiye üzerine Samet Hocam'gittik. Daha önce bir yakınım ameliyat olmuştu.İlgi ve alakası çok iyi oldu. Moral olarak da yardımcı oldu. Annemi daha önce kalp hastanesine götürmüştük ve memnun kalmadıgımız için Samet Hocama götürdük. Anjio yapıldı ve damarlar açıldı Şuanda ilaç tedavisiyle kontrollü olarak gitmemizi ameliyat'a gerek olmadıgını belirtti. Biz çok memnun kaldıgımız için yakınlarımıza tavsiye ediyoruz.

Y

Uzun yıllardır hastasıyım.Her nerede ise hocam oraya gidiyorum.Son Su hastanesinde gittim.Birçok kişide hocama yönlendiriyorum.Hastasına çok alakalı ve teşhisleri doğru.Ben anjou oldum hocama.Kendisin ben ve yönlendirdiğim yakınlarımda çok memnun.Güven veren bir hekim buradan herkese tavsiye ederim.

R

Bir arkadaşımın referansı ile gittik.Kendi yorumları, hastasıyla ilgilenmesi,detaycı olması ve en önemlisi doğru teşhisler koyması tercih nedenimiz oldu.Eşim anjou oldu.Çok şükür sağlığına kavuştu.Doktorumuzu tavsiye ederim.