k.....
Gebeliğimin Başından beri azar azar lekelenme şeklinde kanamam oluyordu ama doktor hep normaal dedi. Bende ilk gebeligm sonuçta. Bilemedim. Normal sandım.Hafta başında kanamam oldu yine gittim,normal dedi. Dört gün sonra kasıklarıma ağrı girmeye basladi. Uyuyamadım o gece. 8 subat Sabahi hemen doktora gittik. Yine normal dedi. Akşamına dayanamayıp kadın doğuma gittim. Rahmin açılmış doğum sancısı bu dediler. Hemen yatırdılar beni. O gece de 4 aylık bebeğim düştü.. eşim doktora ulaşamamış o gece. Sonrasinda kendim mesaj attım, Sami bey ne aradı ne sordu. Şimdi hiç kimseye önermiyorum.
i.....
Açık ve net söylüyorum sorunlu bir hamileliğiniz var ise kesinlikle gitmeyin! Düşük yaptım gece hastaneye gittim, hastası olmama rağmen gelmedi. O halimle başka bir hastaneye gitmek zorunda kaldım.
ve...t
Konak Hastanesinde bulunan Sami beye yaklasik 2 ay devam ettik.Esimde plasenta kanamasi olunca bizi başından atar gibi davrandı ve sizin orda Hastanede doktor yokmu gelmeyin buraya dedi.Hafta sonu aradım ulaşamadım geri de dönmedi.Normal gebelikte tüm doktorlar iyi esas olan sıkıntılı gebeliklerde davranışları.Tavsiye etmiyorum.
.....
6 ay once dogum yaptim sami beyde mukemmel bi doktor gercekten cok ilgili dogum da cok guzel gecti sakaryanin en iyi kadin dogumcusu gercekten cok tavsiye ettiler iyiki gitmisim
ha...r
Öncelikle sami beyin ellerinden öperim çok tatlı dilli güleryüzlü bi dr bende doğum stresi namına hiçbirşey bırakmadı sezeriyan oldum abartılan kadar ağrım acım olmadı iyiki tanımışım dediğim bi insan bi aksilik olmaz ise 2. Bi çocuk şayet olursa tercihim yine sami beydir TAHA ŞAFAK 2013
z....ç
5 aydır gidiyorum çok çok memnunum ilgi ve alakası iletişimi çok doğru,profesyonel ve samimi buluyorum.Alanında çok başarılı olduğunu düşünüyorum.Sakarya da tek olduğunu düşünüyorum.
ru...s
Doktor Bey'i tavsiye ile tanıdık iyikide tanımışiz çok eğlenceli espirili pozitif bir insan muayene esnası çok eğlenceli geçiyo. Siyah beyaz ekranında göremediği şeyleri görmüş gibi aynen bize heyecanlı bir şekilde anlatıyor. Gördüğü hastalıklarına biz uzulmeyelim diye kesinlikle söylemiyor.kisaca çok mantıklı on numara bi doktor.giderseniz çok memnun kalacagginiz dan çok eminim ama çocuk doğduktan sonra bizim gibi anne karnında yaşanmış hastalıkları doğduğunda gördüğünuzde hiç şaşırmayın...
Sami Kemik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Kemik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Sami Kemik adresi nerede?Sami Kemik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak No:18 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Kemik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Kemik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sami Kemik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Kemik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sami Kemik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sami Kemik hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sami Kemik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları