Göğüs Cerrahisi Randevusu
Göğüs Cerrahisi Randevusu
Akciğer Cerrahisi
Akciğer Kanseri
Özel Antalya Yaşam Hastanesi
1993 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başladı.
2001-2003 yılları arasında Kırşehir’de 2 yıl pratisyen hekimlik yaptı.
2003-2009 arasında Pamukkale Üniversitesi’nde göğüs cerrahisi uzmanlık eğitimini tamamladı .
2009 yılında Göğüs Cerrahisi uzmanı oldu.
2009-2011 yılları arasında Ordu Devlet Hastanesinde devlet hizmet yükümlülüğümü yerine getirdi.
2013-2018 yılları arası Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi öğretim görevlisi olarak çalıştı.
2018 YILI EYLÜL AYINDAN İTİBAREN ANTALYA YAŞAM HASTANESİNDE GÖREV YAPMAKTADIR.
es...b
Şamil hoca çok iyi bir insan çok iyi bir doktor...yaklaşık 2 ayı aşan bir süre rahatsızlığım devam etti ve kendisi hayata yeniden tutunmamı sağlayan teşhis ve tedavisiyle yoğun bakımdan çıkıp yaşama dönmemi sağladı...sonrasında akciğer ameliyatımı yaptı...super bir gögüs cerrahı hastasına değer veren süper bir doktor...kendisine sonsuz teşekkurler...E.Selçuk BAYKAL
s....e
Eşimde sürekli öksürük vardı,bir çok yere gitmemize rağmen bir teşhis koyamadılar sonrasında şamil beyi önerdiler ve akciğerinde bir kitlenin olduğunu tespit etti , sonrasında sonuç harika iyi ki varsınız çok teşekkür ederim hocam.
Uzun zamandır geçmeyen terleme şikayetim vardi.Kısa bir cerrahi işlem ile Dr şamil bey sayesinde kesin çözüme kavuştum.Dr şamil bey ve ekibine teşekkürler ediyorum.
a....m
Babamın aylardır öksürüğü vardı o kadar hastane gezmemize rağmen bir tanı koyulamadı malesef.
En sonunda yolumuz şamil bey ile kesişti. Doktor şamil bey sayesinde babamın akciğerinde bir kitle olduğunu öğrendik ve çok geçmeden tedaviye başladık. Şamil beyin dikkati ve ilgisi sayesinde herşey çok güzel ilerledi.
Teşekkürler, iyiki varsınız hocam.
e....u
Çok iyi bir doktor.
8 ay önce ananeme akciğer balon tedavisi uygulandı.Çok memnun kaldık, bilgilerinden, güler yüzünden ve tedavisinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Şamil Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şamil Günay, Göğüs Cerrahisi. Size Şamil Günay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Cerrahisi Randevusu, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Kanseri.
Şamil Günay adresi nerede?Şamil Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı Mah. 1487.Sok.No:4 Lara Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şamil Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şamil Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şamil Günay hangi dilleri konuşuyor?Şamil Günay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şamil Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şamil Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şamil Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şamil Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şamil Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.