8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli
se...ş
Kendisi çok mükemmel bir doktor uzun süredir hastasıyım çok iyi teşhis koyup verdiği ilaçlarla rahatladım kendisine çok teşekkür ederim
a....y
Çözemediğim içinden çıkamadığım ruhuma yük olan durumları çözmemde desteği çok büyüktür kendisine çok teşekkür ediyorum
mi...r
Doktor Sami beyin yönlendirmesiyle Sanem hanımı tanıdık.Eşime uyguladığı doğru ilaç tedavisiyle eşimi tekrar hayata döndürdü.Psikolojik olarak devam eden ağrıları son buldu.Depresyondan çıktı.Artık hayatımıza mutlu bir şekilde devam ediyoruz herşey yoluna girdi.Sanem hanıma sonsuz teşekkürler ediyorum.Mesleki hayatında başarılar diliyorum.
Sanem Mersin Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sanem Mersin Kılıç, Psikiyatri.
Sanem Mersin Kılıç adresi nerede?Sanem Mersin Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sanem Mersin Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sanem Mersin Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sanem Mersin Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sanem Mersin Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sanem Mersin Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sanem Mersin Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sanem Mersin Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler