ö....a
Şansal hocamin Selçuk üniversitesi tıp fakültesinde eximer lazerle 6 numara miyopluktan kurtardığı ilk hastalarındanim.Selcuk üniversitesinde eximer lazer yapılacağını duyduğumda hemen gidip başvurmuştum ki ben başvurduğum da lazer için gerekli medikal aletleri temin etme surecindeydi hastane ve o zamanlarda Türkiye genelinde bile lazer le gözünü cizdirenlerin sayısı çok azdı. Şansal hocam ve ekibinin ilgisi güler yüzü sayesinde kararımı verdim ve gözlerimi lazerle cizdirdim.Allah razı olsun hocamdan ve ekibinden sayelerinde bir metre ilerideki kişiyi bile allak bullak görürken herşeyi çok net görmeye başladım.Nerdeyse 10 yıl geçmiştir üzerinden hiç sorun yaşamadım.Butun ekibe ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum ve başarılarınin daim olmasını diliyorum.
ah...y
Şansal Bey hakikaten hekimlik mesleğinin hakkını veren bir kişi. Bulanık görme şikayetim üzerine Şansal Hoca ile tanıştık. İyi ki de tanışmışız. Sadece bize değil gözlemlediğim kadarıyla bütün hastalarına son derece özverili davrandığı için bu mesajı yazma gerekliliği duydum. Tıp fakültesinde bir hocanın yapılacak tetkikleri bile kendi eliyle ilgili birime götürüp vermesi ancak insana verilen değer ve mesleğine olan aşk ile ifade edilebilir. Bana göre ülkemizin böyle doktorlara ihtiyacı var.Teşekkürler Şansal Bey...
ha...ı
05 aralık 2011 goz hastanesine babamı goturdugumde şansal beyin hastalarına ilgisi idkkate degerdi meslegini en iyi yapan insanlardan birisi sonusz tişklerr...
Şansal Gedik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şansal Gedik, Göz Hastalıkları.
Şansal Gedik adresi nerede?Şansal Gedik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şansal Gedik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şansal Gedik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şansal Gedik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şansal Gedik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şansal Gedik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şansal Gedik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şansal Gedik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Göz Doktorları