Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak Anchor İş Merkezi B Blok No:5 Çayyolu, Çankaya
Spor Hekimliği Randevusu
Lenfödem Tedavisi
Orthokine Terapisi
Spor Fizyoterapisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Sportif Rehabilitasyon
Dr Savaş Kudaş Muayenehanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
e....k
Arka çapraz bağlar kopuk tanısı konulmuştu ve başka bir kurumda ameliyat demişlerdi, Birde Savaş Hocam görsün tavsiyesi ile geldik. Muayenesini yaptı Mr CD ne baktı detaylı bir şekilde CD üzerinde gösterdi ve anlattı. Mükemmel bir hoca.
İYİ Kİ VARSINIZ SAVAŞ HOCAM.
p.....
Savaş hocaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Bunca zamandır başka doktorlara giderek boşuna zaman harcamışım. Beni fıtık ameliyatından kurtardı. Bundan sonra asla başka doktora gitmem. Herkese tavsiye ederim.
le...a
Savaş hoca işinde çok iyi 4 yıl önce yaptırdığım oğuzumdaki kas yırtığı ile ilgili fizik tedaviden çok memnun kaldım .şimdide boyun fıtığıyla ilgili sorun yaşıyorum. Tedaviye başladım .kesinle tavsiye ederim .teşhisi çok iyi
y....a
En son oğlumun bel ağrısı sebebiyle Dr Savaş Bey e gittik, skolyoz teşhisiyle tedaviye devam edeceğiz, bilgisi, tecrübesi ve iletişimiyle çok iyi bir doktor, çok teşekkür ederiz.
hü...n
Hüseyin Efe şen in sağ ayak parmağının kırık sonrası kontrolü vardı röntgen kontrolü itinayla yapıldı fiziki muayeneniz dikkatli ve tam bir uzman doktor edasıyla yapılarak sonuçu bildirdi
a....ç
Dizlerimden dolayı şikâyetlerim vardı. Savaş hoca muayene ettikten sonra rehabilitasyon çalışmalarına başladık. Şuan dizlerimde herhangi bir şikayet kalmadı. Teşekkürler
uğ...a
Annemin boyun kireçlenmesi için kendisine başvurduk ve şu anda çok iyi. İşinde iyi insanlarla karşılaşmak bizler için geleceğimiz için ülkemiz için umut verici.
Ikinci haftanız kızımın fizik tedavisi için geliyoruz kapı girişinden itibaren cok guzel karşılamıyoruz hocamız gökhan bey inanılmaz tecrübeli ve bilgili kızımı ve çok güzel yönlendiriyor ve tedavi kısa zamanda inanılmaz etkili oldu
mu...
Bel ağrım vardı teda sonrası sorunum çözüldü çok dakik ve güler yüzlü ilgi ve alakanız için teşekkürler
d.....
Gayet memnunum, bel fıtığı için gittim.Yaptığı enjeksiyonlar iyi geldi, devam ediyorum. 2 gün sonra yine gideceğim.Hiç yürüyemiyordum, şimdi kısa mesafe de olsa yürüyebiliyorum.Çok ağrılarım vardı, ağrılarım azaldı.
Savaş Kudaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Savaş Kudaş, Spor Hekimliği. Size Savaş Kudaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Spor Hekimliği Randevusu, Randevu, Spor Fizyoterapisi, Sporcu Rehabilitasyonu, Sportif Rehabilitasyon, Lenfödem Tedavisi, Şok Dalga Tedavisi (ESWT), Orthokine Terapisi.
Savaş Kudaş adresi nerede?Savaş Kudaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak Anchor İş Merkezi B Blok No:5 Çayyolu Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Savaş Kudaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Savaş Kudaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Savaş Kudaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Savaş Kudaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Savaş Kudaş hangi dilleri konuşuyor?Savaş Kudaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Savaş Kudaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Savaş Kudaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Savaş Kudaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Savaş Kudaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Savaş Kudaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.