Talatpaşa Bulvarı Hamamönü Cebeci, Ankara
m....v
Hocam 3 aylıkoğlumu evde sünnet etti çok memnun kaldık eline koluna sağlık çocuk hiç ağlamadı
ha...
Hocamız 2 aylık bebeğimizi çok güzel sünnet etti hiç ağlamadi diyebilirim 5 dakikada bitti teşekkür ederiz
al...a
6mayıs tarihinde hocamız oglum Ediz Vaha’yı evimizde sünnet yaptı hızlı ve güvenilir şekilde bir operasyon oldu hocamıza çok teşekkür ediyor ve tavsiye ediyorum
İki oğlumuda sünnet yaptı birini hastanede diğerini evde Allah razı olsun işi rast gitsin ilgi alaka mütevazı el hızlı tecrübe hepsi var sünnetten sonrada irtibatta olması ilgilenmesi Bilgi vermesi ayrıca güzel.
b....a
Sünneti hocamız eve gelerek evimizde yaptı, bir problem yaşanmadı.Gerekli açıklamaları yaptı tertemiz oldu ve bitti.İşi rast gitsin
ay...
Güvenilir, tecrübeli, mütevazi, ilgili, eli çabuk, sünnet öncesi ve sonrasında ilgi ve alakası değişmeyen bir doktor. İşi gücü rast gitsin
p.....
Doktora 2 yıl önce, 10 aylık oğlumu sünnet ettirmek için gittik. Herhangi bir komplikasyon olmadı ve iyileşti. Kendisine teşekkür ederim. Sakinliği ve elinin çabuk olması bizi rahattı.Yolu açık olsun allah razı olsun.
k....k
5bucuk aylık oğlumun sünnetini yaptırdık çok iyi ilgili bi dr işini hakkıyla yapıyor çok memnun kaldık
Sebahattin Aytekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sebahattin Aytekin, Genel Cerrahi.
Sebahattin Aytekin adresi nerede?Sebahattin Aytekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Hamamönü Cebeci Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sebahattin Aytekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sebahattin Aytekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sebahattin Aytekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sebahattin Aytekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sebahattin Aytekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sebahattin Aytekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sebahattin Aytekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar