Op Dr Secaattin Gülşen 1984 Ulukışla/Niğde doğumludur.
Ankara fen lisesi mezunudur. Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp fakültesinden 2009 yılında mezun olmuştur. 2010-2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve 2015 aralık ayında Kulak Burun Boğaz & Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı olmmuştur.
Mecburi Hizmetini Ağrı Devlet Hastanesinde tamamladıktan sonra, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBB klinik şefi olarak çalışmaya başlamıştır. 2019 ağustosta Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine başhekim yardımcısı olarak atanmıştır ve halen bu görevi sürdürmektedir.
Türk Kulak Burun Boğaz Dereneği üyesidir. 2016 yılında Polonya/Varşova da düzenlenen koklear implant ve işitsel implantlar kadavra uygulamalı kursuna katılmıştır. 2017 yılında Almanya/Hannover de yine işitsel ve koklear implant kadavra uygulamalı eğitimlere katılılmıştır. Bu eğitim ve sertifikasyon süreçlerinden sonra Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Koklear implant (Biyonik Kulak) ameliyatlarını başlatmıştır. Ayrıca, Gaziantep’te endoskopik (kapalı) kulak ameliyatlarını ilk uygulayan hekimdir. Yine Türkiye’de ağız içinden izsiz kapalı tiroidektomi (Guatr ameliyatı) ameliyatını uygulayan ilk KBB hekimidir.
Kulak cerrahisi alanında patentini almış olduğu çeşitli cerrahi alet ve işitme protezleri mevcuttur. Uluslararası saygın bilimsel dergilerde yayımlanmış olan çeşitli makaleleri mevcuttur.
İyi derecede ingilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Baş ve Boyun Cerrahisi

Burun Estetik Cerrahisi +10 daha fazla

Burun Estetiği

Burun Ucu Kaldırma

Guatr Ameliyatı

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Konum: Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Secaattin beye ne kadar minnettarız anlatamam. Annemin %70 işitme kaybı vardı. Diğer doktorların işe yaramaz çok fazla riskleri var dediği ameliyatı gözü kapalı kendisi sundu bize ve şuan annemin kaybı %35. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası ilgisi son derece bizi memnun etti. Biz Antalya’dan gittik. Bizim gibi hastalarından böyle doktorlara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Öneri üzerine bulduğum doktordu msj attığım gibi hemen dönüş yaptı Allah sizden razı olsun hocam hem ilginizden alakanız dan çok memnun kaldım bebeğimin koklear implant ameliyatını da başarılı bir şekilde gerçekleştirdiniz bebeğimin cihazlarini bugün taktik bizim bu mutluluğumuza vesile olduğunuz için size minnettarım sizin gibi doktorlar hep var olsun size ne söylesem azdır gerçekten secaattin hocam sizin gibi başarılı doktorlar hep varolsun siz bizim yüzümüzü guldurdunuz rabbim de sizin yüzünüzü güldürsün

Konum: Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Burun Estetiği

Ben secaattin doktora burun estetiği oldum.Burnumda kemik eğriliği ve burun ucu düşüklüğü vardı.İki yıl boyunca doktor araştırması yaptım çünkü bu süreçte burun ameliyatları olan kişilerin videolarına baktığımda çok acı çektiklerini ve memnun olmadıklarını dile getirdikleri için bende çok korkuyorumdum fakat bu sitede hocanın oldukça iyi yorumlarına denk geldim ve danışmak istedim.Secaattin Bey tüm sorularıma açık ve net bir şekilde cevab vererek bu korkumu yenmesine vesile oldu.Amaliyattan çıktıktan sonra morarmalarim ve şişliklerim oldu gayet normaldi ve hiç ağrım olmadı hatta bir hafta sonra işime devam ettim.Burnumun doğal olmasini istiyordum ve doğal burna kavuştum.yuzumede çok yakıştı cevremdekilerden de çok iltifat duyuyorum.Bu şekilde çok mutluyum.Gonul rahatlığıyla gidebilirsiniz.Doktor Beyin Eli çok hafif tamponları çıkarırken bile ağrı olmadi . Önce nefes almamda sorun vardı o sorunda ortadan kalktı.Ameliyat olmadan önce kesinlikle gidilmesi gerek bir doktor.

Konum: başka bir yer Diğer

Burun ameliyatı oldum morarma veya herahngi bir durum olmadı. Diğer karşılaştığım doktorlara göre çok ilgili. İyileşme sürecim kısa oldu 5 günde burun şişim indi 20 günde kendime geldim tabi şişler zamanla iner 1 aya toparladım kendimi.
Başka yerde ameliyat olan arkadaşlarım halla şişleri ve ödemleri var. İçiniz rahat olsun secaatin bey alanında muhteşemm

Konum: başka bir yer Diğer

2 ay önce burun estetiği oldum. İlk 1 haftalık süreçte hiçbir şekilde morarmam ve şişliğim olmadı sanki ameliyat olmamış gibiydim ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim. 2.hafta burun bandı takıldı bantlarım çıktığında bile burnuma bayılmıştım böyle bile kalabilir diyodum şu an daha da küçüldü yerine oturmaya başladı çok doğal ve mükemmel bir burnum var. Ameliyat sürecinde de kafama takılan en ufak bir şeyi bile mesaj atarak sordum her zaman geri dönüş yaptı ilgilendi sorularımla. 7 yıldır bu ameliyatı istiyorum görüşmediğim araştırmadığım doktor kalmamıştı iyi ki Secaattin hocam diyorum gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz

Konum: Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Rinoplasti

Küçüklüğümden belli sol burundan nefes alamiyordum bir çok doktora gitmeme rağmen hiç bir çözüm üretmediler ve sürekli ilaç tedavisi verdiler ta ki secaattin Gülşen hocamı tanıyana kadar ilk gittiğim zamandan bu zamana kadar çok yardımcı oldu ve çok başarılı bir operasyon geçirdim şişlik morluk ağrım olmadı ve şuan çok güzel nefes aliyorum buna istinaden estetiğime de diyecek yok eski halimden bir nebze eser kalmadı

Konum: Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Burun Estetiği

Yıllardır olmak istediğim burun estetiğine bir türlü cesaret edemiyordum, Secaattin bey ile görüştüm hemen randevu ayarladı görüştüğümde bana çok güven vermişti o yüzden olmaya karar verdim. asla ağrım sızım olmadı 2. gün biraz şişlik oldu morarma sıfır. 12.09.2024 de ameliyat olup 16.09.2024 de işe başladım o kadar rahat geçti, sonunda harika bir burnum var hocamızın ellerine sağlık. Kendimizi Türk Hekimlerine özellikle de Secaatin beye emanet etmeye devam edeceğizz.

Konum: başka bir yer Diğer

10 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum.Derim çok çok ince olduğu için endişeliydim ama ne morarma ne ağrı hiçbir şekilde olmadı ödemim minimumdu ve hemen geçti.Secaattin bey in eli çok hafif:)Çok ilgili,bilgili ve tatlı bir hekim.Nefes alma ve görüntü açısından da çok memnunumdenk geldiğim için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum..

Telefon numarası doğrulandı

Doktorum sayesinde çok doğal ve güzel bir burna sahip oldum

Telefon numarası doğrulandı

Rinoplasti ameliyat sonrası ve öncesi sürecinde doktorumun gerekli özeni göstermesi isteklerimin yerine getirilmesi gerekli özenin gösterilmesi ve ilgisi oldukça titiz ve özenliydi.