Kulak Burun Boğaz Randevusu
Horlama Tedavisi
Kulak Estetiği
Rinoplasti
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tiroid Cerrahisi
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara fen lisesi mezunudur. Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp fakültesinden 2009 yılında mezun olmuştur. 2010-2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve 2015 aralık ayında Kulak Burun Boğaz & Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı olmmuştur.
Mecburi Hizmetini Ağrı Devlet Hastanesinde tamamladıktan sonra, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBB klinik şefi olarak çalışmaya başlamıştır. 2019 ağustosta Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine başhekim yardımcısı olarak atanmıştır ve halen bu görevi sürdürmektedir.
Türk Kulak Burun Boğaz Dereneği üyesidir. 2016 yılında Polonya/Varşova da düzenlenen koklear implant ve işitsel implantlar kadavra uygulamalı kursuna katılmıştır. 2017 yılında Almanya/Hannover de yine işitsel ve koklear implant kadavra uygulamalı eğitimlere katılılmıştır. Bu eğitim ve sertifikasyon süreçlerinden sonra Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Koklear implant (Biyonik Kulak) ameliyatlarını başlatmıştır. Ayrıca, Gaziantep’te endoskopik (kapalı) kulak ameliyatlarını ilk uygulayan hekimdir. Yine Türkiye’de ağız içinden izsiz kapalı tiroidektomi (Guatr ameliyatı) ameliyatını uygulayan ilk KBB hekimidir.
Kulak cerrahisi alanında patentini almış olduğu çeşitli cerrahi alet ve işitme protezleri mevcuttur. Uluslararası saygın bilimsel dergilerde yayımlanmış olan çeşitli makaleleri mevcuttur.
İyi derecede ingilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
ab...
Küçüklüğümden belli sol burundan nefes alamiyordum bir çok doktora gitmeme rağmen hiç bir çözüm üretmediler ve sürekli ilaç tedavisi verdiler ta ki secaattin Gülşen hocamı tanıyana kadar ilk gittiğim zamandan bu zamana kadar çok yardımcı oldu ve çok başarılı bir operasyon geçirdim şişlik morluk ağrım olmadı ve şuan çok güzel nefes aliyorum buna istinaden estetiğime de diyecek yok eski halimden bir nebze eser kalmadı
n....s
Yıllardır olmak istediğim burun estetiğine bir türlü cesaret edemiyordum, Secaattin bey ile görüştüm hemen randevu ayarladı görüştüğümde bana çok güven vermişti o yüzden olmaya karar verdim. asla ağrım sızım olmadı 2. gün biraz şişlik oldu morarma sıfır. 12.09.2024 de ameliyat olup 16.09.2024 de işe başladım o kadar rahat geçti, sonunda harika bir burnum var hocamızın ellerine sağlık. Kendimizi Türk Hekimlerine özellikle de Secaatin beye emanet etmeye devam edeceğizz.
ec...m
10 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum.Derim çok çok ince olduğu için endişeliydim ama ne morarma ne ağrı hiçbir şekilde olmadı ödemim minimumdu ve hemen geçti.Secaattin bey in eli çok hafif:)Çok ilgili,bilgili ve tatlı bir hekim.Nefes alma ve görüntü açısından da çok memnunumdenk geldiğim için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum..
Doktorum sayesinde çok doğal ve güzel bir burna sahip oldum
ec....
Rinoplasti ameliyat sonrası ve öncesi sürecinde doktorumun gerekli özeni göstermesi isteklerimin yerine getirilmesi gerekli özenin gösterilmesi ve ilgisi oldukça titiz ve özenliydi.
fa...r
Secaattin beyi bir arkadaşım sayesinde buldum iyi ki tavsiye etti bana geçen hafta oldum ameliyat hiçbir morarma olmadı eli çok temiz ve istediğim bir burun oldu zamanla daha iyi olacak çok iyi bir doktor
se...t
Rinoplasti ameliyatı oldum. Nefes alamıyordum ve şeklinden çok rahatsızdım. Ameliyattan sonra morluk, ağrı hiçbir şey olmadı. Tabiri caizse burnumda resmen kazı çalışması yaptı. Hem estetik olarak hem de sağlık olarak hiçbir sıkıntım yok. Harika bir doktor. Kendinizi gönül rahatlığıyla ona teslim edebilirsiniz.
no...d
Üç ay önce Secaattin Bey burun ameliyatım yapmıştı,beklediğimden daha iyi sonuçlar aldım hem nefesim hem de şekli düzelmiş ,hiç bir ağrım yada morarma olmadı,uzmanlığına çok hakim kendisi de kibar doktor
si...ç
3 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum ne şişlik ne morluk asla olmadı. Ameliyat süreci gayet başarılı geçti ağrım sızım olmadı. Secaattin hoca çok ilgili ve işinde çok başarılı herkese tavsiye ediyorum.
by...
Üç hafta önce revizyon rinoplasti ameliyatı oldum. Hiçbir şekilde morluk oluşmadı ödemlerim minimum seviyedeydi belli bile olmuyordu ve en önemlisi bence hiç ağrım olmadı bu beni çok mutlu etti. İkinci ameliyatım olduğu için çok araştırma yaptım ama Secaattin hocadan daha iyisini bulamadım iyi ki diyorum her gün ve her gördüğüme anlatıp tavsiye ediyorum. Çok rahat nefes alıp çok güzel bir burna sahip oldum sayesinde. Eğer burun ameliyatı olacaksanız bence farklı bir arayışa girmeyin en iyisi Secaattin hocadır. Ben çok memnun kaldım süreç öncesi ve sonrası ilgilenmeleri çok iyiydi umarım sizlerde deneyimleyip söylemek istediklerimi görürsünüz.
Secaattin Gülşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Secaattin Gülşen, Kulak Burun Boğaz. Size Secaattin Gülşen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Baş ve Boyun Cerrahisi, Kulak Estetiği, Rinoplasti, Guatr Ameliyatı, Tiroid Cerrahisi, Horlama Cerrahisi.
Secaattin Gülşen adresi nerede?Secaattin Gülşen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Secaattin Gülşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Secaattin Gülşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Secaattin Gülşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Secaattin Gülşen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Secaattin Gülşen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Secaattin Gülşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 166 hasta / danışan, Secaattin Gülşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları