.....
Annemi ilk defa Çorlu devlet hastanesine nöroloji polikliniğine muayene için getirdim.Seher hanımı şansıma seçtim.Muayene başından sonuna kadar ilgi ve insancıl davranışı , hastayla ilgilenmesi bizleri oldukça memnun etti.Kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ederim.Allah'tan belasız kazasız sağlıklı günler dilerim kendisine..
oy....
Baş dönmesi ve çift görme problemi yaşayan babamı Çorlu Devlet Hastanesine istemeyerek de olsa götürmek zorunda kaldım. 10 dakika sonra elime verilecek reçete ve yazılan ilaçlarla eve döneceğimizi düşünüyordum. Fakat Seher hanımın odasına girdiğimizde Devlet Hastanelerinde hiç karşılaşmadığım ve ummadığım bir ilgi, muayene ve mütevazılıkla karşılaştım. Seher hanım, şikayetlerimizi büyük bir dikkat ve sevecenlikle dinleyerek muayenesini gerçekleştirdi. Ardından tüm tarama ve tetkiklerin (MR, Ultrason, EMG, vb..) yapılmasını sağladı. Bununla da yetinmeyerek durumumuzu, Beyin Cerrahı meslektaşları ile gözden geçirdi. Hipokrat yemini etmiş, mesleğine saygılı bir hekim sorumluluğuyla bundan sonra izleyeceğimiz yolda bize kılavuzluk yaptı. Kendisi ile hastaneniz adına gurur duydum. İşini hakkı ile yerine getiren bu güzide insana iyi ki varsınız diyor, sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
an...m
Oğlumun başağrıları şikayetlerinden dolayı gittiğim araştırma sürecinde kendisine de götürmüştüm. Doktorların asabiyeti karşısında muayene olmak istemeyen 15 yaşındaki oğlum çekinerek ve istemeyerek Seher Hnm ın odasına girmişti, ama insancıl davranışı, baş ağrısı konusuna etraflıca eğilmesi, sorduğu sorular beni ve oğlumu da çok rahatlattı. Bu konuda gecikmiş de olsa teşekkürlerim sunmayı bir borç bildiğim için, sitenize girdiğimde bu fırsattan yararlanmak istedim.
Seher Yağıbasan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seher Yağıbasan, Nöroloji.
Seher Yağıbasan adresi nerede?Seher Yağıbasan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seher Yağıbasan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seher Yağıbasan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seher Yağıbasan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seher Yağıbasan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seher Yağıbasan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seher Yağıbasan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Seher Yağıbasan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar