Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Haliliye, Şanlıurfa
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Üroloji Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
ah...t
Selahattin bey in yanına tedavi için gittiğimde bilgisiyle ve güler yüzüyle bana umut verici tavsiyeleri oldu. Varikosel ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi ve bir kaç ay sonra bebeğimizin haberini aldık. Hocama çok teşekkürlerimi sunuyorum.
mu...z
çok memnun kaldık ve tedavisinden sonuç aldık çok teşekkur ederiz.
mc...s
şiddeetlii ağrılarımm başlayınca hastaneye gittimm özellikle tercih etttiğim bi doktor deildii selahattin hocam içieriii yanına gittiğimde gerekliii tahlilleriii yapmammı istedii tahlil sonucunda bana ameliyat önerdiiii daha öncede başka hastanede doktorlar söylemiştii böyle giderse ameliyat olmam gerektiğinii ama sadece söylediler yanii lafta kaldıı ama selahattin hocam bana neden olmam gerektiğinii durumumum öneminiii güzel bi şekilde anlattuu şimdii arkadaşlar ben onuyu uzattmak istemiyorumm hiç bir bağım yok hocamla sadece insan gibi davrandığıı için kendinii benim yerime koyup güzel bi şekilde konuştuğuu ve bilgisi için t. etmek istiyorum ameliyattan sonra da yapmam gerekenleriii (yeme içme hareket vb) konularııı anlattıı ve şu an net başındayımm hiç bir sıkıntım yok b zmana kadar karşısındakii sadce bir hasta olarak deilde insan olarak dinlediğii ve ilgisii için çok t.eederim
ad...n
Sayın Doktorum adıyamanda yeriniz halen dolmadı o boşluğu adıyaman halkı halen hisediyor belki bir çok hasta sizin adresinizi bilmediğinden size ulaşamayabilir ki öyledir sizler ilgi ve alakanızla hastaların gönlünde taht kurdunuz sizlere teşekürü bir borç bilirim bir hastanız olarak
Selahattin Ayçiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahattin Ayçiçek, Üroloji. Size Selahattin Ayçiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Selahattin Ayçiçek adresi nerede?Selahattin Ayçiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahattin Ayçiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahattin Ayçiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selahattin Ayçiçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selahattin Ayçiçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selahattin Ayçiçek hangi dilleri konuşuyor?Selahattin Ayçiçek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selahattin Ayçiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahattin Ayçiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahattin Ayçiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selahattin Ayçiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Selahattin Ayçiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selahattin Ayçiçek hangi sigortaları kabul ediyor?Selahattin Ayçiçek, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selahattin Ayçiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ürologlar
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ürologlar