Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Akciğer Biyopsisi
Akciğer Cerrahisi +72 daha fazla
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Akciğer Biyopsisi
Akciğer Cerrahisi
Akciğer Transplantasyonu
Akciğer Ve Plevra Biyopsisi
Anterior Mediastinotomi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Arteriografi
Bronkoskopi
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cnb(Meme Biyopsisi)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekanslı Ablasyon
Radyonükleer Kemik Taraması
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Robot Destekli Cerrahi
Transjugüler Şant (Tips)
Transtorasik İğne Aspirasyonu
Transözofageal Ekokardiyografi (Töe)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Uyku Apnesi Ameliyatı
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi)
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Video Destekli Torasik Cerrahisi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
se...r
Merhaba Hocam, Benim babam size 2 kez ameliyat oldu her iki ameliyatı ve gerekse ameliyatlardan sonra göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve takip etmenizden dolayı size minnettarım Saygılarımla,
gü...u
29 kasımda beynimden tümor ameliyatı oldum ve alınan parçada tümorün akciğerden sıçramış olduğu yani akciğerin beyne metastas yaptığı anlaşıldı ve birde akciğerden ameliyat olmam gerekiyordu beyin doktorum beni SÜREYYAPAŞA'ya gitmem gerektiğini ordaki doktorların benimle ilginebileceğini söledi bizde SÜREYYAPAŞA'nın yolunu tuttuk ve orda göğüs hastalıkları doktoru VOLKAN BEYLE tanıştık ve en son uygulanan teknolojiyle ameliyatı yapabileceğini söledi ve beni kapalı ameliyat yaptı şuan çok iyiyim herhangi bir sorunum yok kontrollerim çok güzel geçiyor kendisine ve ameliyat ekibine çok tşk ederiyorum ayrıca bizim volkan beyle tanışmamıza vesile olan dr SELAHATTİN ÖZTAŞ BEYEDE çok tşk ediyorum böle başarılı bi doktorların ülkemizde olması gurur verici bişey kendilerine sağlık dolu başarı dolu günler diliyorum.
Selami Volkan Baysungur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selami Volkan Baysungur, Göğüs Cerrahisi. Size Selami Volkan Baysungur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Radyofrekanslı Ablasyon, Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Anterior Mediastinotomi, Laserasyon Onarımı, Video Destekli Torasik Cerrahisi, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart), Plevral Sıvı Aspirasyonu, Cnb(Meme Biyopsisi), Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Venografi.
Selami Volkan Baysungur adresi nerede?Selami Volkan Baysungur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selami Volkan Baysungur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selami Volkan Baysungur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selami Volkan Baysungur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selami Volkan Baysungur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selami Volkan Baysungur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selami Volkan Baysungur hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selami Volkan Baysungur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları