Beyin Anevrizması Onarımı

Diskektomi

Hidrosefali Şant Uygulaması

Kraniotomi

Özel Çakmak Erdem Hastanesi

Dr. Selçuk Aydın, Özel Çakmak Erdem Hastanesi'nde hizmet vermektedir. 28.07.1970 doğumludur.Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.2005 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Uzmanlık Eğitimini tamamlamıştır.

Ş
Konum: Özel Çakmak Erdem Hastanesi Randevu

17 yıllık fıtığım bu sene büyüdüğü için son 3 ayım zehir oldu.oturup kalkamaz ve hatta yatamaz durumda idim.sağ ayağımda güç kaybı mevcuttu.6 mart 2021 tarihinde Sn.Selçuk Aydın tarafından ameliyata alındım. Bugün 7. Günüm. Ayağım ve bacağımdaki ağrıdan sayesinde kurtuldum. Beni danışma süresi içersinde sıkılmadan ve bıkmadan sorularımı cevaplayıp aydınlattı. Beni bu acılı süreçten kurtardığı için minnettarım. Çok teşekkür ederim Dr.Selçuk Bey

Konum: Özel Çakmak Erdem Hastanesi Normal Randevu

Sağ ayağımda aşırı ağrıyla gittim. neredeyse 1 sene oldu hâlâ ağrım var. fıtık ameliyatı oldum olurken iyi olacağımın garantisini verirken sonraki süreçte ilgilenilmedi. hiçbir faydasını görmedim kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Konum: Özel Çakmak Erdem Hastanesi Diğer

05.11 de selçuk bey tarafından ameliyat edildim bel kayması fitık birde doktorum kırık olduğunu söyledi başarılı bir ameliyat oldu inşallah bugün tam 25 gün oldu benim ağrım felan yok platin konup vida atıldı şuan herhangi bir problem yok kendimi çok iyi hissediyorum agrilarim kesildi çok şükür dokturuma çok teşekkür ediyorum gösterdiği ilgi ve alakadan dolayida böyle sine başarılı bir ameliyattan dolayida Rabbim yolunu açık etsin inşallah

Konum: Özel Çakmak Erdem Hastanesi Normal Randevu

Ümraniye Özel Çakmak Erdem hastahanesinde Beyin ve Sinir Cerrahi Opr. Dr. SELÇUK AYDIN hocama şiddetli sağ bacak ağrısıyla müraacatta bulundum emar sonucunda fıtık olduğumu ameliyatsız asla düzelemiyeceğimi başka kurumlarda hizmet veren Dr. Hocalarımında aynı kanıya vardıklarını gördüm bu nedenle 27.07.2020 günü fıtık ameliyatı oldum çok mükemmel bir sonuç aldım ağrılardan kurtulmanın bu dünyada sanki kendimi cehennemden cennete geçiş yapmış gibi hissetmenin mutluluğunu yaşamaktayım kendilerine üstün başarılarından dolayı yapmış olduğu ameliyattan sonra ertesi gün evime ağrısız sızısız dönmenin benim için ulaşılması zor bir mutluluk yaşadığımı ve bu olayı anlatmayı kendime bir borç biliyor sevgi ve saygılarımı iletiyorum. ALLAH verdiği bu hizmette işlerini hep kolay eylesin ömrüne ömür katsın başarılarının devamını diliyorum.

Konum: Özel Çakmak Erdem Hastanesi Diskektomi

Yaklaşık 1 aydır çektiğim o sağ bacak ağrısını ameliyattan sonra yok eden o sihirli ellere teşekkür ediyorum ,Selçuk hoca çok Babacan bir hoca kendisine teşekkür ediyorum

T
Konum: Özel Çakmak Erdem Hastanesi Omurga Cerrahisi

Bir bucuk ay bel fıtığı dolayısıyla sağ bacağıma vurdu dr selçuk bey sayesinde kurtuldum cok teşekkürler hocam

Konum: Özel Çakmak Erdem Hastanesi

3 ay önce ameliyat oldum, ayağımda felç olmuştu, ayak düşüklüğü vardı. Çok şükür ayağım doktor ümit vermemesine rağmen düzeldi. Doktoruma sonsuz teşekkürler..

sayın hocamdan Allah razı olsun beni ilk tedavi ettiğinde acil ameliyat olman lazım tuvaletini tutamayacak duruma gelirsin belin pörtlemiş dedi herşeyi anlayacağım dilden açıkça anlattı tabi ben o sırada iki günde bir maç yapıyordum pek hocamızı gerçekçi bulmadım tam bir ay sonra iş yerinde tuvaletimi tutamayacak duruma geldim koşa koşa yanına gittim sağolsun başarılı bir ameliyattan sonra tekrar eski sağlığıma dönmeme vesile oldu peşinden benim tavsiyemle bir dostumuzun daha bel ameliyatını yaptı ve sonuç yine mükemmel sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum

20 yaşında sağ ayağım fıtık nedeniyle %40 duymazken doktorum sayesinde çok iyi oldum ...Ameliyattan 2 gün sonra hiç bir ağrım kalmadı.Selçuk doktora sonsuz teşekkürler...

Annemin yıllardır çektiği bel ağrıları doktorumuz Selçuk Aydın sayesinde sona erdi. Annemde orta derecede bel kayması ve fıtıklar vardı. Selçuk Hocam başarılı bir ameliyat yaparak annemin ağrılarını, çektiği zor durumları sona erdirdi. Hocama sonsuz teşekkürler. Çok disiplinli, işinde oldukça ciddi bir doktor. başarılarının devamını diliyorum Selçuk Hocam.