ta...u
Hastasina iyi davranan uzman bir kulak burun bogaz doktoru.yillar once de gittim memnun kaldik.tekrar bir hastamiz oldu.guvenerek muayene ettirdik.bir şikayetimiz yok şuan.sagolsun.İşinde başarilar.
Selçuk Söylemezoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Söylemezoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Selçuk Söylemezoğlu adresi nerede?Selçuk Söylemezoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 82 Evler, İbn-i Sina Blv No:1 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Söylemezoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Söylemezoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Söylemezoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Söylemezoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Söylemezoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Söylemezoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Selçuk Söylemezoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Adana Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mersin Kulak Burun Boğaz Doktorları