Nöroloji Randevusu
Barbaros mah. Atatürk Cd. Boğaziçi konakları No:300 A1 blok No:2 Yeni kordon, Çanakkale
Alzheimer Takibi
Felçli Hasta Takibi
Fitoterapi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane
GON Blokaj (Oksipital Sinir Blokajı)
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Homeopati
Karotis Ultrasonu
Ketojenik Diyet
Uzm Dr. Selda Kap Muayenehane
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kök Hücre Tedavisi
Tetik Nokta Tedavisi
se...
EŞİMİN BAŞ AĞRISI TEDAVİSİNDE ÇOK YARDIMCI OLDU. HASTAYA YAKLAŞIMI ÇOK İYİYDİ
fi...
Boynumda çıkan bir beze ile tanıştım kendisiyle..Tedavi sürecim boyunca sürekli takip edilip.kontrollü ilaç kullandım.Şu anda tedavimin son zamanlarındayız.Doktor hanım gayet ilgili,güler yüzlü ve samimi.Bu da artısı bence.Uzman ellerde gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz .
n...
Boyun fıtıkları ve hareket kısıtlığı nedeniyle kendisine başvurdum. Nöral terapiyle tedavi etti. Tedavi uzun soluklu oldu ama başarılı oldu. Eşimi de bel fıtığı ve bacak ağrısı şikayetlerinden dolayı tedavi ettiler. Herkese tavsiye ediyorum.
t...
Menisküs yırtılması için gittiğimde kök hücre tedavisi yaptıracaktım. Doktorum Selda Hanım, proloterapi uygulayalım diye tavsiye etti. Altı (6) seanslık bir uygulamanın 4. seansını yaptık. Dizimi katlarken oluşan ağrı tamamen geçti. Yürürken yaşadığım sancılar, uzun yürüyüşlerde hafifte olsa devam ediyor. Merdiven inip çıkarken zorlanmalarım azaldı. Şu andaki gelişmelere göre kesinlikle tavsiye ediyorum. Çevremde de eklem ağrıları olan kişilere anlatıyor ve ilgiyi ve randevu saatini aksatmadığından övgüyle bahsediyorum.
a...
Ben tavsiye üzerine Selda Hanıma geldim. Kronik migrenim var. Doktorumun tedavisinden çok memnun kaldım. Ağrılarım azaldı. Farklı iğne tedavileri de uyguluyorum. İlaçlarım da var sürekli kullandığım. Doktorumdan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Melek gibi bir doktor.
a...
Yıllar önce migren rahatsızlığım için kendisine başvurmuştum. Yıllardır çare arıyor fakat bulamıyordum rahatsızlığıma. Aslında kesin bir tedavisi olmadığını biliyordum bu hastalığın ama en azından hayatı daha yaşanılır hale nasıl getirebilirim arıyordum aslında. İşte tam bu sırada Selda hanımın ışıldayan gözleri ile karşılaştım. Tamam dedim içimden bu sefer olacak. Çok iyi bir frekans oldu aramızda. Öncelikle çok iyi bir dinleyici bence Doktor hanım. Sonra başladık tedaviye, ilaç ve bölgesel iğneli tedaviler ile istenilen mutluluğa ulaşıldı. Yaklaşık 4 ayda bir kontrol ve tedavilerimi tekrarlıyoruz, bu sayede çok daha iyiyim. Çevremdeki birçok kişiye de Selda hocamı tavsiye ediyorum. İyi ki var.
Selda Kap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Kap, Nöroloji. Size Selda Kap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Karotis Ultrasonu, EEG (Elektroensefalografi), Elektromiyografi, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, Botoks, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Nöralterapi, Mezoterapi.
Selda Kap adresi nerede?Selda Kap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros mah. Atatürk Cd. Boğaziçi konakları No:300 A1 blok No:2 Yeni kordon Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Kap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Kap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Kap isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Kap, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selda Kap hangi dilleri konuşuyor?Selda Kap ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Kap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Kap tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selda Kap hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Selda Kap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selda Kap hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Kap tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.