Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
z....ö
Merhaba ben yanlış teşhis ve geç kalınmış yüz felçi geçirdim.Ve Selin hocamızın uyguladığu tedavi sonucunda iki haftada%90 iyileşme oldu. Beni hep motive ettiler.Pozitif yaklaşımıyla güler yüzüyle hergün hızla iyileştim.Tedavi için İstanbul'dan geldim ve ne kadar doğru bi karar verdiğimi kısa sürede anladım. Başta Dr. Selin hocamız ve ekibine Bilal beye emeği geçen herkese minnettarım.
be...n
Eşimin bitmek bilmeyen kas agrıları için Selin hanımla yollarımız kesişti ilgili hastayı kendi ailesi gibi karşılayan bir hanımefendi cok tatlı dilli bir hekim tedavimiz şuan iyiye gidiyor sizin gibi hekimler çoğalsın
Hasta
Bir yıla aşkın süredir kas ağrılarım vardı gitmediğim doktor kalmamıştır. Acil doktoru vasıtası ile Selin hocama yönlendirildim. Hiç bir doktor yaşadığım sorunları dinlemez aksine kısa keserken Selin hocam da bir saniye bile bunu görmedim algı noktası hep benim yaşamış olduğum şikayetlerim üzerine çözüm bulması oldu. Yaklaşık yarım saat sorunlarımı anlatmışımdır. Tanıları çok netti ve teşhisten hemen sonrasında tedaviyi başlattı sonuçlar ise iyiye doğru gidiyor. Bu zamana kadar gördüğüm mesleğini severek ve en iyi şekilde yapan uzmandır diyebilirim. Allah hem Selin hocamdan hem vesile olan acil doktorundan razı olsun. Böyle doktorlarımızda hep var olsunlar
fe...r
Selin hanıma omzumdaki ağrı sebebiyle gittim çok kısa bir sürede kas yırtılması tanısı konarak hemen ilaç ve fizik tedavisine başlandı kolumu asla kaldıramıyordum uyguladığı ağrı mezoterapiyle de bir haftaya kalmadan eski haline geldi çok memnun kaldım. Selin hanıma nazik tavrı ve güler yüzlülüğü için de çok teşekkür ediyorum. Alanında çok başarılı bir doktor tavsiye ederim.
ad...k
Şitdetli bel agrıları nedeniyle. Konya da gitmediğim devlete bağlı hastane kalmadı. Selin Turan Turgut hocam,a tesadüfen randevu aldım. İlk başta nazik ve kibar tavrı dikkatimi çekti. Yazdığı ilaç ve iğneler 1 hafta olmasına rağmen etkisini gösterdi şuan iyileşme yönünde iyi bir mesafe aldığımı düşünüyorum. İyi ki vardınız hocam.
i̇...
Selin hanıma canı gönülden teşekkür ederim. Annemi romatizmal rahatsızlık şikayeti nedeyle hastaneye götürdüğüm de kendisi tam anlamıyla rahatsızlıkları ile ilgili genel muayene sonucu hastasına yapılacak işlemler ile ilgili özverili bir şekilde bilgi vermesi güven aşılaması gerçekten çok güzel bir yaklaşım. Tedavi süreci yeni başladı. Umarım bu süreç güzel bir şekilde doktor hanımın destek ve tavsiyeleri ile ilerler. Herşeyden önce iyi bir dinleyici ve insanlara karşı yaklaşımı çok iyi. Hekimlik yönünden de iyi olduğunu düşünmekteyim. Umarım hayatı boyunca bu güzelllikleri her daim devam eder. Kendisine çok ama çok teşekkür ederim.
ce....
Ben 2 yildır fibromiyalji hastasıyım ama hiçbir çözüm bulamadım şükürler olsun selin hanıma gittikten sonra en başta sabahlara kadar ağlatan ağrılardan sonrada hergün içtiğim avuç avuç ilaçlardan kurtuldum hayatımda gördüğüm en ilgili en güler yüzlü doktor her şekilde sonuna kadar güveniyorum kısacası diyeceğim şu ki eğer hala fizik tedavi doktoru arıyorsanız selin hocaya hiç gitmemissiniz demektir ben 4 aydır şükrediyorum bu kadar mükemmel bi doktora rast geldiğim için rabbimde onun işini gücünü rast getirsin inşallah kalbi ve yüzü kadar güzel bi hayat sunsun SEVİLİYORSUNUZ SELİN HOCAM
ha...a
Fizik Tedavi Alanında gerçekten profesyonel bir hekim arıyor iseniz kesinlikle Kızılay Hastanesi'nde Selin Hanımla henüz yollarınız kesişmemiş demektir. Dr. Hanım yeni nesil tedavi tekniklerini ve uygulamalarını da atlamadan, hastalarını büyük bir titizlikle takip eden mesleğini aşkla yapan bir hekim. Sürekli Fibromiyalji teşhisi ile çoğu kez de muayene bile edilmeden üzerime yüklenen ağır ilaç yüklerinden kendisi sayesinde kurtuldum. Uzun zamandır hayat kalitemi düşüren ağrılardan ve gerginlik hissinden onun vesilesiyle her geçen gün biraz daha kurtuluyorum. Karakteri ve insanlığı ile hasta hekim ilişkisini güçlü bir şekilde kurması, tedaviyi hızlandıran en büyük faktör olmalı. Kim olursa olsun, her hasta için gösterdiği özveri gerçekten takdire şayan. Selin Hanım gibi hekimlerin bütün branşlarda olması ve sayılarının artması temennisiyle...
me...0
2015 Yılında dahiliye polikiliniğinden fizik tedaviye sevk edildim.boyun ve omuz ağrılarım vardı.doktor selin hanımı orda ilk defa 2015 de gördüm ve muayene oldum.çok memnun kaldım çünkü uygulanan tedavi sonucunda bu rahatsızlıklarım geçti.daha sonra gut ve iltihaplı romatizma hastalılarım meydana çektı.doktorum selin hocam bunlarada bi tedavi uyguladı ve şu an çok rahatım.2015 yılından itibaren halen kendisine muayene olurum ve çek memnunum.aşağıdaki yazımda kendisine bir memnuniyet belirtisidir.
PROFESÖR DOKTOR SELİN TURAN TURGUT
FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON ANA BİLİM DALI BAŞKANI
İSTANBUL CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ
Bu bir hastanın memnuniyet belirtisi olup doktoronun ne kadar değerli ve biligili olduğuna
İşarettir.Yani hastanın gözündeki değeri yukarıda yazılan bir değerdir.Gerçekten selin hocam
Çok mütevazı mesleğine hakim ve fizik tedavi dışında bütün hastalıklardan anlayan ve kendisine danışıldığında koyduğu teşhislerin hepsi aynen diğer poliklinik doktorları tarafındanda teyit edilmektedir. Kısacası Selin hocam benim sağlıkta hem danışmanım hemde Aile doktorum olmuştur.SELİN HOCAM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ALLAHA EMANET OL. 11-EYLÜL-2019
MEHMET ATABAY
ac...r
Kendisine 2017 Ramazan ayında bel ağrısı şikayetiyle gittim mr ve film sonuçlarıma baktı bel fıtığı başlangıci olduğunu fizik tedaviyle bu rahatsızlığımi atlatabilecegimi söyledi 15 gün boyunca fizik tedavi gördüm ve tedavi sonrası hiç bir tetkik yapmadan ağrilarim geçmemesi durumunda tekrar gelmemi söyledi takriben 2 ay sonra ağrılarımin geçmemesi şikayeti ile tekrar muayene olmaya gittim ve tekrar 2. defa fizik tedavi gördüm ağrilarim ne yazik ki geçmedi ve 2. Fizik tedavinin sonundada kendisinin ilgisini göremedim bugün son gün muayene edecek misiniz diye sordum fakat doktor hanım ağrıların geçmezse tekrar gel dedi ağrilarim yine geçmedi ne yazık ki ben de başka bir araştırma yaptım fizik tedavi nin sadece geçici bir rahatlama olduğunu tamamen ağrılardan kurtaran bir tedavi olmadığını öğrendim bende kendisini telefonla arayıp bilgi almak istedim telefona çıkan doktor hanım hastası olduğu söyledi bende daha önce 2 defa fizik tedavi ye geldiğimi ve ağrilarimin geçmediğini söyledim beni beklemeye aldi beklettikten sonra ise RAHATSIZ OLDUĞUNU ve Konsantrasyonunun bozulduğu nu söyledi ve yüzüme kapattı
Uzm. Dr. Selin Turan
Sayın Cafer Acıbadem, sizin de çok iyi bildiğiniz gibi kliniğimizde tedavisi biten her hasta benim kontrolümden geçmeden asla taburcu olmaz.Etik olarak her hastadan tekrar tekrar gereksiz tetkik istemiyoruz,klinik muayene bizim için daha değerli.Fizik tedavi boyunca neredeyse hergün polikliniğe geldiğinizde kafanızdaki soru işaretlerini gidermeye çalıştım sabırla sizi dinledim yardımcı olmaya çalıştım.
6 ay önce muayene Olan bir hastayı sadece ismini duyarak hatırlamam mümkün değil.Kayıtlı dosya notlarına bakmam gerekir.
Telefonda konuştuğunuz da ben değildim.Sekreterim bir notunuz varsa ona iletebileceğinizi ya da gelirseniz size yardımcı olabileceğimizi söyleyip ilgilendiği de doğrudur.İçeride başka bir hasta varken ısrarla onun zamanından çalıp bölmeye çalıştığınız için konsantrasyonumun bozulduğunu,bizim size uygun olduğumuzda döneceğimizi sekreterimle size bildirdik ki bu telefon kayıtlarında da mevcuttur.Muayene bitiminde sekreterim sizi aradığında görüşmeyen suratımıza kapatan sizdiniz.Olayı bu kadar eksik ve yanlış yansıtmanız çok talihsiz olmuş.Art niyetinizi ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim.Yine de
Allah şifanızı verir inşallah...
Selin Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Turan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Selin Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Selin Turan adresi nerede?Selin Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selin Turan hangi dilleri konuşuyor?Selin Turan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Turan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Selin Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Turan hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Turan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selin Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları