no...̇
Trabzon ilinde baya araştırıldıktan sonra bir arkadaş tavsiyesi üzerine Selman beye Müracaat ettim ve 17 gün önce Selman karacı bey bana karın germe ameliyatı yaptı.
surecin henüz başındayım ama kendimi çok iyi his ediyorum ve herhangi bir rahat sizliğim olmadı. Selman bey o kadar iyi bir cerrah ve aynı zaman da iyi enerjili bir insan ki kendinizi gözü kapalı kendisine emanet ede bilirsiniz . buradan kendisine teşekkürlerimi iletirken şahsına sağlık mutluluk ve uzun ömürler diliyorum.
Selman bey özelde bile bulamayacağınız harika ötesi bir doktor.Kardeşimin 3.5 saat süren ameliyatında olsun kendimin ufacık ben alma işlemi olsun fazlasıyla özverili,bilgili,sakin,anlayışlı,ilgili ve bir çok vasıfa sahip buradan yorumumu gören kişiler eğer olursa hiç düşünmeden kendinizi önce Allaha sonra selman beye gözü kapalı emanet edebilirsiniz. Banada vesile olduğuö için dua edersiniz.
be...y
25.06.2015 tarihinde göz kapağı ameliyatı oldum.Hastaları ile çok ilgili işini önemseyen insana güven veren bir doktor.Aklıma takılsn her soruyu arayıp kendisine sordum ve hiç sıkılmadan cevapladı.istanbulda yaşıyor olmama rağmen yine ameliyat olmam gerekirse yine kendisine gelirim.Ameliyat 1 saat sürdü ve çok başarılı geçti.Size minnettarım hocam.
Selman Karaci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selman Karaci, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Selman Karaci adresi nerede?Selman Karaci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selman Karaci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selman Karaci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selman Karaci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selman Karaci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selman Karaci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selman Karaci hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selman Karaci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra