Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:1 Milliyetçi Sok.K-4, İstanbul
z....m
dr.sema çiftçi dogan gerek
doktor gerekse insan olarak hasta ile ilgili teşhisinin sonuna kadar takipçisi ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar hastayı takip ediyor
troid hastasıyım bogazımda agrı şikayeti ile gittim
sema hanım tanı tahlil vb. işlemlerimi yaptırıp pet MR çekiminden sonra acil ameliyat olmam gerktiğini söyleyip genel cerahhiye sevk edip ameliyatım 06.03.2020 günü başarıyla yapılmıştır
saglıma kavuşmam için çabalayan ENDOKRINOLOJI VE METABOLIZMA HASTALIKLARI Dr.sema çiftçi dogan a sonsuz teşekkürlerimi sunarım
Çok iyi bir doktor. Kendisine rutin bir kontrol için gittim ama yüzüme bakar bakmaz sende cushing olabilir test yapalım dedi ve dediği çıktı. Bu zorlu süreç boyunca ilgisini asla eksik etmedi. Hayatımı kendisinin dikkatine ve mesleki becerisine borçluyum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sema Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Çiftçi, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Sema Çiftçi adresi nerede?Sema Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
- Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:1 Milliyetçi Sok.K-4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sema Çiftçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sema Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Çiftçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sema Çiftçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sema Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sema Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla