Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lokal Anestezi
Tam Diş Protezi
X-Ray
l.....
Kimsenin çekmek için cesaret etmediği 20 lik dişlerimi çektirdim ve hiçbişey hissetmedim eli çok hafif ve kendin den emin oluşu gösterdiği tavır sayesinde beni çok rahatlattı .
oğ...z
2018 yılında 1 implant ve 2 tane 20 lik diş çekimi yaptırdım.Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.Semih hoca işini seven,klinikği temiz ,disiplini,hasta iletişimi yüksek bir hekim.Kesinlikle tavsiye ederim.
i̇...l
Merhaba ben dolguyla başladım iki tane dolgu yaptırdım ve 2 tane 20 lik diş çekimi oldu gayet başarılı geçti ve şuana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı memnun kaldım ve 6 tane diş yaptırdım zirikon kaplama bu süreçte aksaklıklar oldu 4-5 ay geçti sanırım alt dişimden bir tanesi hafif hafif sızlıyor bunu kendisine de söyledim geçer dedi ben gerek süreçten gerekse aksaklıklardan olsun açıkçası biraz canım sıkıldı kaplamada kısacası memnun kalmadım ..
gü...l
Eli çok hafif olan sayılı doktorlardan. Elinin hafifliğini arkadaşım tavsiye etmişti onun sayesinde gittim. Muayenehanesi oldukça lüks. Temizliği, hijyeni ve çalışan personellerin profesyonellikleri gittiğim diğer muayenehanelere açık ara fark atar. Semih Bey'in anlayışlı ve espritüel kişiliği bizzat beni çok rahatlattı. Tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.
ga...5
Çok ilgili sabırlı yetenekli bir doktor. Tanidiklarimdan ismini duyup gelmiştim gerçekten çok memnun kaldım. Dört doktorun çekmeye cesaret edemediği yirmilik dişimi yüzüm dahi şişmeden çekmeyi başardı. Kliniğin temizliği ve hijyeni burayı tercih etmeme sebep oldu.
gö...e
Harika bir doktor gerek hastalarla ilgisi gerek yaptıgı iş çok mennun kaldım bir çok kişiden methini duyarak geldin ve herkese tavsiye ederim korkusuz gidebilirsiniz:)
he...i
çok başarılı ve işini en iyi şekilde yapıyor şu ana kadar tanıdıgım yaklaşık 40 kişi yaptıgı tedaviden memnun bende memnunum keşfedilememiş bir yetenek ...
Semih Demircioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semih Demircioğlu, Protetik Diş Tedavisi. Size Semih Demircioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Diş Protezi, Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, X-Ray, Diş Protez Bakımı, Lazerli Diş Bakımı, Diş İmplantı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi.
Semih Demircioğlu adresi nerede?Semih Demircioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek 8.Cadde No: 36/1 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semih Demircioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semih Demircioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Semih Demircioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semih Demircioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semih Demircioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semih Demircioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Semih Demircioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları