Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
mi...r
Çok değerli, işini en iyi şekilde yapmaya çalışan son derece mütavazı bir hekimdir. Onun sayesinde yürüyemez iken yürümeyi başarabildim. Hemen hemen 8 yıldır romatolojik açıdan beni takip etmekte ve diğer sağlıkla ilgili şikayetlerimde de elinden gelen yardımı esirgememektedir. Kendisine buradan şükranlarımı iletiyorum...
i̇...n
Şeminur Hanım'a romatolojik yakınmalarım için gittiğimden buyana içim rahat, psikolojim düzeldi. Muayenesiyle, tecrübesiyle, hastaya yaklaşımıyla, verdiği moralle, hastanın gözüne ve gönlüne hitabıyla mükemmel bir doktor... Öğrencileri de çok şanslı böyle bir hocaları olduğu için... Sağ olsun, var olsun!
ay...n
Sevgili doktorum, güzel insan, kendisinin 15 yıldır hastasıyım. Ben Fmf ve romatoid artirid hastasıyım ve onun tedavisi sayesinde daha iyiyim. Çocukluğumdan beri konamayan hatta bu yüzden apandisimin alınmasına sebep olan Fmf teşhisini kendisi koymuştur . Bu sayede ataklarım azaldı. Ben 59 yaşındayım, kendisi bugüne kadar tanıdığım insana ve mesleğine değer veren nadir insanlardan birisidir. Kendisine bir kez daha minnet ve sevgilerimi sunuyorum. Hep var olsun sağlıkla kalsın.
ke...r
bende şeminur hanımın bilgileri ve hastasına ilgisi çok güzel gercekten dalında profosyonel birisi ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN BAŞARILARI DAİM OLUR İNŞANLAH SAYGILARIMLA
az...t
Ankara da çok iyi bir kurumda çalışıyorum. 17 yıl 4 profesör tarafından sle olarak tedavi edildim Yüklenen kortizonlardan dolayı şeker hast.oldum en son halüsinasyonlar görmeye başladım bu dünyada değildim. Allahıma şükürler olsun Şeminur hanımla yollarımız kesişti.Hastalığımın Romatoit Artrit olduğunu teşhis etti ve tedaviye başladı. Çoook iyiyim.Psikolojim düzeldi. Kendisine çok teşekkür ederiyorum ve minnettarım.
hü...z
Uzun süredir Romatait Artit hastasıydım Isparta tedavi gördüm sonra romotoloji uzmanı gidince tedavim yarım kaldı.Daha sonra doktor hnm ismi duydum ve oradan randevü aldım.Tedaviye başladım.Önce sevgi dolu bir insan korkularımı yenmeyi başardım tedaviside kendiside harika bir insan .RABBİM HER İŞİNDE KOLAYLIK EYLESİN ALLAHA EMANET OLUN.
ne...r
şeminur hocam annemin doktoruydu annemde romotoidartril teşhisini ilk olarak şeminur hocam koydu kendisinden allah razı olsun anneme çok çok iyilikleri oldu senelerdir kendisine çok gittik geldik herşey için hocamdan allah razı olsun .
Şeminur Haznedaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeminur Haznedaroğlu, Romatoloji.
Şeminur Haznedaroğlu adresi nerede?Şeminur Haznedaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeminur Haznedaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeminur Haznedaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şeminur Haznedaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeminur Haznedaroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeminur Haznedaroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeminur Haznedaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Şeminur Haznedaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Romatologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Romatologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Romatologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Romatologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Romatologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Romatologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Romatologlar