Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
3 Boyutlu USG
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
su...n
Ben Semir beyi bahatta tanidim çok memnun kaldim iki cocugumdada ona gittim 5sene oldu simdi 3uncu hamileligindede ona gitmek isterdim ama anadolu yakasindaymis herkese tavsiye ederim harika bir doktor hocam keşke burada görev yapsaydiniz
Semir Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semir Köse, Perinatoloji, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Semir Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Gebelikte Genetik Tarama, Down Sendromu Taraması, İkili Tarama Testi, Üçlü Tarama Testi, Dörtlü Tarama Testi, 3 Boyutlu USG, Renkli USG.
Semir Köse adresi nerede?Semir Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı 1436 Sok.No:6 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semir Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semir Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semir Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semir Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Semir Köse hangi dilleri konuşuyor?Semir Köse ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Semir Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semir Köse bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Semir Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Semir Köse hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Semir Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Semir Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Semir Köse, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Semir Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.