Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı
mu...u
Eşim Ayşe MAŞACIOĞLU’ nun Radyoterapi alabilmesi için verdiğiniz o müthiş gayretiniz kendinize olan özgüveniniz ve o güzel beşeri davranışlarınız hastama ve bana verdiğiniz o inanılmaz pozitif enerjinize sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunar Yaşam sürecinizde herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
ce...a
Harika bir doktor işini fazlasîyla iyi yapıyor hastalarına çok iyi yaklaşıyor kendisine çok teşekkür ederim.kesinlikle tercih etmelisiniz memnun kalacağınızdan eminim.
se...u
sayın dr şenay hanım bana ve yakınlarıma tedavi başlangıcı ve devamı hususunda gereken açıklamayı yapması ve hastalara yaklaşım tarzı hassasiyeti,yanındaki personelin davranışları ve hassasiyetleri beni ve yakınlarımı oldukça memnun etmiştir.bu vesile ile dr şenay hanım ve ekibine teşekkür ederim.ışın tedavisi alması gereken hastalara öncelikle tavsiye ederim.
Şenay Kaplan Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenay Kaplan Çakır, Radyasyon Onkolojisi.
Şenay Kaplan Çakır adresi nerede?Şenay Kaplan Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenay Kaplan Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenay Kaplan Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şenay Kaplan Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenay Kaplan Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şenay Kaplan Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şenay Kaplan Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şenay Kaplan Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.