Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
f.....
Yaklaşık 7 ay önce düşük göz kapağı estetiği oldum ve çok memnun kaldım, çok korkmuştum öncesinde ama Senihe hanımı bulmak şans oldu benim için, var olun hocam
la...e
biz 2009dan beri cerrahpasaya gidip geliyorduk allah karsimiza rengin hanimi cikartti allah ondan bin kere razi olsun baska doktorun gormedigi biseyi gordu kizimin gozu bir kompilikasyondan dolayi kapanmis ve obur doktor farkina varmamisti taki rengin hanim bakincaya kadar sagolsun onun sayesinde kizim ameliyat gecirdi temizlendi ve simdi birazdaha iyi goruyor allah onda bin kere razi olsun rengin hanima saygi ve sevgilerimle
sa...z
sagolun var olun.sizin gibi hekimler ülkemizin gururusunuz. aynı zamanda tevazuunuz ve meslekteki dikkatiniz de size ayrı bir üstünlük katıgınıda söylemeden gecersem bu bir hakkı gasp etmek olur.zira marifet(iyi şeylerin gelişerek devamı) iltifata tabidir demişler. son bir sözde göz yaşı kanallarındaki problemi olan hastalara: pek çok hekimle görüştüm hepsi elinden geleni yapmaya çalıştı ama gerçek çözümü hakikaten meslegindeki yeterliligiyle rengin hoca hanım buldu ve uyguladı. sagolun varolun.ellerinize saglık.benim problemim için çok ciddi şeyler söylemişlerdi.ama hocamız herkesin biraz abartılı yaklaştıgı problemimi hemen hemen hiç hasarsız çözdülüler.kendilerini çok yordum istemeyerekte olsa.herşey gönlünüzce olsun.sami tokgöz
Senihe Rengin Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Senihe Rengin Yıldırım, Göz Hastalıkları.
Senihe Rengin Yıldırım adresi nerede?Senihe Rengin Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Senihe Rengin Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Senihe Rengin Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Senihe Rengin Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Senihe Rengin Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Senihe Rengin Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Senihe Rengin Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Senihe Rengin Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.