şü...y
Sayın hocam,ben Şükrü tonay ben 07.05.2012 tarihinde sizin tarafınızdan başarılı bir amelyat geçirdim sizin ve ekibinizin ellerine sağlık,önce size ve ekibinize sonsuz teşekkürler,14 mart dünya tıp bayramınız kutlu olsun saygılar,Tonay ailesi..
t....t
Gerek yaptığınız açıklamalarla bizleri rahatlatmanız,gerekse özgeçmişinizden aldığımız moralle henüz 47 yaşındaki eşimi sizin ve ekibinizin ellerine teslim ettim, by_pass sonrası 3 gün içerisinde taburcu oldu ve şu an aramızda.Teşekkürler Serap hocam ve değerli ekibi. Teşekkürler Siyami Ersek çalışanları...
gü...ı
02.06.2012 tarihinde kalp nakli oldum.Serap hoca ekibinin basarısıyla suanda normal hayatımı surduruyorum.Serap hoca ve ekibine cok tesekkur ediyorum iyiki varsınız , organ bagısı yapanlara tesekkur ediyorum suanda da nakil bekleyen tum hastalara da acil şifalar dilerim. omrumuz boyunca sizleri unutmıycaz dua ediyoruz ALLAH (cc) sizle beraber olsun.
mi...r
ULAŞILMASI GÜÇ İLETİŞİMİ ZOR ELİ İLAHİ KENDİ BİR MELEK ANNEMİZİ ÖNCE ALLAH SONRA SERAP HOCA BİZE BAĞIŞLADI ALLAH ONA GÜÇ VEAZİM VERSİN ÖMRÜ UZUN OLSUN
27 mart 2012 de serap hocam ve ekibi tarafından üçlü bay pas ameliyatı oldum beni sağlığıma kavuşturan serap hocam ve ekibine teşekkür ediyorum kendilerine minnettarım
ah...t
25/02/2013 tarihinde açık kalp ameliyatı oldum.Özelikle Serap hocamdan çok memnun kaldım, tabiki onun ekibi de bir birinden değerli doktorlardır.Türkiyenin bu kadar değerli doktorlara ihtiyacı vardır. Allah Onları eksik etmesin.TEŞEKKÜRLER SERAP HOCA VE TEŞEKKÜRLER TÜM SİYAMİ ERSEK ÇALIŞANINA AHMET ER
şe...z
Selam Ben Tekirdağ Dan Şehmuz Benim Bir Baldızım Var Kalbi Delik Bir Ameliyat Geçirdi İyileşmedi Doktorlar İstanbulda Bakılmasını Söyledi Sizin Hastene İyimiş Bildiğiim Kadar Serap Hocam Bize Yardımcı Olurmusunuz Lütfen .
um...ş
ben UMUT ATAŞ yaşım 12 dedemin ameliyatını çok merak ediyorum dedemin ismi adil kara inşalah başarılı geçer hocam geçmişinizi okudum ilk önce yüce ALLAHA sonra size ve ekibinize güveniyoruz saygılarımla yüce ALLAHA emanet olunuz
ha...n
hocama burdan cok teşekkür ediyorum kendisi iki kez cerrahi operasyonda bulundu bana sayesinde gayet saglıklı yım ilk ameliyatımı 97 yılında oldum hocam hem cok mükemmel bir cerrah hemde çok iyi bir insan elleri dert görmesin allah uzun ömürler versin
gü...n
sayın serap hocama çok teşekkür ederim bana ikinci yasama sansı verdiği için yapmış olduğu başarılı ameliyat sonrası şuan çok iyiyim serap hocam çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Serap Aka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Aka, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Serap Aka adresi nerede?Serap Aka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Aka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Aka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serap Aka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Aka bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Aka ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serap Aka hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Serap Aka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Gebze Kalp Ve Damar Cerrahları
Beykoz Kalp Ve Damar Cerrahları
Beylikdüzü Kalp Ve Damar Cerrahları
Sarıyer Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları