150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik, Konak
i.....
Saç dökülme sorunu için genel bir kontrole gittim. Serap Hanım son derece özverili bir şekilde ilgilendi. Muayene ve testler sonrasında oldukça kapsamlı bir açıklama yaptı. Son derece profesyonel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim
serap hanım çok ilgili bir doktor uyuz hastalığım için gitmiştik çok iyi sonuç aldım tavsiye ediyorum
i̇....
Serap hanıma Medigüneş hastanesinde bulunduğu dönemde cildimdeki akneler için gitmiştim. Gerçekten çok ilgilendi ve yaşadığım stresi hafifletmeye çalıştı. Kendisinin Medigüneş'ten ayrılmasına oldukça üzülmüştüm. Çok iyi bir doktor sizi önemsediğini fark edebiliyorsunuz.
Serap Öztürk Durur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Öztürk Durur, Dermatoloji.
Serap Öztürk Durur adresi nerede?Serap Öztürk Durur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Öztürk Durur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serap Öztürk Durur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serap Öztürk Durur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Öztürk Durur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serap Öztürk Durur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serap Öztürk Durur hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serap Öztürk Durur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Dermatologlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Dermatologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar