Adana Seyhan Devlet Hastanesi
Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Seyhan

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Adana Seyhan Devlet Hastanesi Diğer

İnanılmaz bi doktor..Hastası olduğum için çok şanslı hissediyorum hem kıkırdağımı düzeltti hem de görünüşünü mükemmel yaptı gerçekten rahatlıkla güvenebilirsiniz..Çok sevdiğim ve çok güvendiğim bir hekim herkese tavsiye ederim

Konum: Adana Seyhan Devlet Hastanesi Diğer

Çok iyi bir doktor. İlgisi, samimiyeti, güler yüzlülüğü olsun gerçekten insana güven veriyor. Birkaç ay önce burun ameliyatımı yaptı. Burnum kırıktı, nefes alamıyordum ve yatarken ağzı açık bir vaziyette yatıyordum. Ameliyat sürecim çok iyi geçti şuan burnum hem görünüş açısından hem de fonksiyonel olarak çok iyi durumda resmen bu zamana kadar nefes almamışım. Kendisine buradan da teşekkürlerimi sunuyor ve sizlere de tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla randevunuzu alabilirsiniz...

Konum: Adana Seyhan Devlet Hastanesi Burun

Çok ilgili kibar güleryüzlü ve karşısındakini dinleyen anlayan bir doktor. Tum testleri ayrintili yapti ve ameliyattan sonra dıştan dikis izim yoktu 2 hafta sonra agrilarm baya azaldı . Harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederimm

Iyı bır doktor tavsiye ederim ilgili ve Guler yuzlu bir doktor tesekkur ederim serdar hocam
Ve alakalı ilgilenen birisi saolun allah sızın gıbı doktorları eksik etmesin

çok iyi bir doktor ameliyatımdan sonra hemen hemen hiç ağrım olmadı teşekkürler :)

Profili düzenle veya yönet