Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Koroner By-Pass Ameliyatı
Periferal Vasküler Bypass
Variköz Ven Skleroterapisi
f.....
Babamın aşırı bacak ağrısından dolayı varis şüphesiyle kendisinden randevu aldık yaklaşık 2.30 saati gecik randevu ya geç geldi geldikten sonraki kontrolun de ultrason talep etti ancak ultrason sonucunu beklemeden hastaneden ayrıldı ve bizi başka bir doktora sevk etti çok ilgisiz ve özensizdi gitmesiyle ilgili bir gerekçe bile bildirilmedi doktoru burdan okuduğum yorumla tercih etmiştim çok pişmanım.
ba....
Hocamızı babamın sayesinde 2017 yılında tanıdık.birçok hastane ve doktor bypass ameliyatı sonunda babam için %65 felç veya masada kalma riski verse de Serdar hocanın bilgisi ve tecrübesi sayesinde babamız hala sağlıklı bir şekilde başımızda şükür..Ayrıca ilgisi ve samimiyeti sayesinde ailecek gönüllerimizde yerini almıştır.Burdan da teşekkürlerimizi iletiriz.Av.Banu Yapıcı
ka...6
Sn Dr Serdar Ener'in 2014 yılında bana yaptığı Bypass ameliyatında 4 damar değişti hiçbir sorun çıkmadı ve 5 gün sonra evdeydim. Şu an (11/2018) onun sayesinde hayattayım, sağlıklıyım , ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendisine yeni hastanemizde başarılar ve sağlıklı günler diliyorum . TEŞEKKÜRLER HOCAM
ay...r
Serdar Ener hocam beni nisan 2014'te ameliyat ederek üç damarımı değiştirdi.by-pass ameliyatım hocamın sayesinde tamamen sorunsuz geçti.memnuniyetim en üst seviyede.ayrıca annemin kalp kapak ameliyatını da sorunsuz yapmıştı.hocam ile görüşmeden ameliyat kararı vermemenizi hararetle tavsiye ederim.kendisine sonsuz teşekkür eder,sağlıklı uzun ömür dilerim.iyi ki varsınız hocam.saygılarımla...ayten dinçer
se...z
Mükemmel bir cerrah ve doktor. Hastaya en doğuru tedaviyi öneren ve hastayı riske sokmayacak değerlendirmelerde bulunuyor. Babamı ve annemi ameliyat etti. Çok memnunuz. Yenilikleri sürekli takip eden bir hekim. Ona danışmadan karar almayın.
co...ç
2002 Yılında Kalb koroner damar by-pass ameliyatımı yaptı,memnunum.Sağ ayaktan ve göğüsten damar alınarak ameliyatım yapıldı.Bu hastalığı yaşayarak stend taktıran veya ameliyat olacaksın denen vatandaşlarımıza bu hocamızın görüşünü aldıktan sonra karar vermelerini hem hastası hemde emekli bir sağlıkcı olarak tavsiye ederim.
al...z
PROF SERDAR ENER'E TEŞEKKÜR EDERİM. BENİ AMELİYAT EDEREK SAĞLIĞIMA KAVUŞTURDUĞU İÇİN.ALİ RİZA YAVUZ
ah...ş
Şu andaki sağlığıma önce ALLAHIN sonra HOCAMIN sayesinde kavuştum Alah ondan ve ekibinden razı olsun
Serdar Ener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Ener, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Serdar Ener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Periferal Vasküler Bypass, Variköz Ven Skleroterapisi, Koroner By-Pass Ameliyatı, Endovasküler Cerrahi, Aort Kapak Replasmanı, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Atriyal Septal Defekt Onarımı, EVAR (Endovasküler Tedavi).
Serdar Ener adresi nerede?Serdar Ener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Ener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Ener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Ener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Ener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Ener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Ener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Ener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Ener hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Serdar Ener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Ener hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Ener tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları