Serdar Genç, Türk Diş Hekimleri Birliği üyesidir. Çalışma alanları diş eti hastalıkları tedavisi ve implant cerrahisi alanında'da sürdürmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
Zirkonyum
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Beyaz Işık Diş Polikliniği Zeytinburnu Şubesi
Serdar Bey'i gerek ilgisi, gerekse hekimliği açısından herkese tavsiye ederim. Zirkonyum kaplama işlemi yapıldı. Yapılan işlemde şu anda çok memnunum. Aynı zamanda da 20'lik diş çekimim yapıldı. Kendisi işlem esnasında hastalarına devamlı olarak telkinlerde bulunarak, yapılan işlemler hakkında bilgiler veriyor. Ben memnun kaldığım için başka bir tanıdığımı da götürdüm.
y.....
Serdar Bey'den çok memnunuz.Kendisine diş çekimi, kaplama ve diş teli işlemi yaptırdık.Diş teli tedavimiz devam ediyor ama az kaldı.Pandemiden önce başlamıştık, 1 seneyi geçti.Dişlerinde düzelme oldu. Doktorumuzdan o kadar memnunuz ki onun için 65 km yol geliyoruz.Dört dörtlük anlatımıyla,detaylı ilgilenmesiyle doktorumuzdan çok memnunuz.
f.....
Serdar Bey'e 8 diş, 6 tane de implant işlemi yaptırdım.Çok memnun kaldım, implantlarımı yaptırdıktan sonra çok rahatladım.Doktorumdan Allah razı olsun, işlem öncesinde beni çok güzel bilgilendirdi.Hastasıyla çok güzel ilgileniyor, çok da güzel çalışıyor.Kendisine teşekkür ederim.Son derece memnun kaldım.
Diş ağrısından dolayı muayene oldum. Daha sonrasında diş çekimi ve implant işlemi yapıldı. Yapılan işlemlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tedavim devam ediyor. Serdar Bey güleryüzlü, anlayışlı, eli çok hafif bir doktor. Diş yaptırmak herkesin korkulu rüyasıdır ama doktoruna denk geldiğinde korkulacak bir şey kalmıyor.Kendisi de bu işin erbabı. Serdar Bey'den çok memnunum. Onun için Beylikdüzü'nden tedavim için gidip geliyorum.
Doktorumuzda ortodonti tedavisi görüyorum.Gömülü bir dişim vardı,4-5 kez ameliyat oldum.Onun için ameliyat öncesinde doktorum yeterli şekilde bilgilendirmede bulundu.Şu anda ortodonti tedavim devam ediyor. Gayet memnunum.
yı...
Serdar hoca işini çok iyi yapan bir hekim özelikle hasta ile kurduğu iletişim sayesinde dişçi korkusunu ortadan kaldıran bir hekim
Eşim dişçi korkusunda dişçiye gitmiyordu ve büyük bir diş problemi vardı Serdar hoca sayesinde 11 tane implant 24 tane protez diş yaptık ( bana göre imkansızı başardı)
İmplantları yaparken hastanın isteğine göre bir müzik açıp hastayı sakinleştiren bir hekim duydunuz mu hayır duymadınız. İşte o serda genç hoca ayrıca benimde protezlerimi yaptı çok memnunuz teşekkürler Serdar hocam
s....t
Serdar hocamla tanışalı 4-5 sene oldu. Kendisini tanıdıktan sonra başka doktor tercih etmeyi hiç düşünmedim.Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Güler yüzlü, titiz, işinde çok profesyonel, işlem sırasında rahatlamanızı sağlıyor. 20lik dişlerimin çekiminde bu kadar rahat olacağını düşünmemiştim. Tabiri yerindeyse elleri çok hafif işlem sırasında acı neredeyse hissetmiyorsunuz. Daha yeni implant ve estetik dolgu yaptırdım. Çok memnunum.
Serdar Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Genç, Diş Hekimi. Size Serdar Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Diş Eti Estetiği, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, İmplant, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Zirkonyum.
Serdar Genç adresi nerede?Serdar Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mahallesi 58. Bulvarı Caddesi No: 133 Zeytinburnu
- Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi No:63/A Kadıköy
- Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Mh, Mecidiyeköy Yolu Cd. no 10A, Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Genç hangi dilleri konuşuyor?Serdar Genç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Serdar Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.