Tepebaşı Mah. Değirmenbaşı Sok.N145, Zonguldak
Gebelik düșündüğüm için muayene olmaya gittim beni muayene etmedi folik asit verip gönderdi. Bașka doktora gittim Benim 10 cm ve küçük 2 tane toplam 3 miyomum varmıș acilen ameliyat oldum. Hiç memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
be...y
2.hamileliğim de hep Serdar Bey e gittim çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor doğumum sezeryanla oldu ilgisi çok iyiydi Allah razı olsun ondan çok teşekkürler ediyorum
du...3
Tüp bebek yaptırdım ve güzel haberi serdar beyden aldım..beta takibinde ikinci testimde biraz düşük olmasına rağmen gayet iyi diyerek motive etti...çok teşekkür ediyorum ve onunla devam ediyorum sevgiler...
Hamilelik sürecimde hastaneye sıkılmadan gittiğim bir doktorum vardı oda Serdar Şen okadar iyiki anlatamam 2prensesiminde haberini kendisinden aldım yanımdaki refakatçılar ve hastanede tanıştıklarımız bile ne kadar iyi bir doktorunuz var keşke bizimde böyle doktorumuz olsa dediler çok çok memnunum hamilelik hikayem bitti ama kendisini ziyaret etmekten asla bıkmam güler yüzlü doktorum herşey için binlerce teşekkürler
me...1
çok iyi birisi çok güzel anı bıraktı bana doğumuda çok güzel olduonun sayesinde çok teşekür ederiz sana
he...i
güler yüzlü sempatik doktorcum kaç tane jinokoğa gittim sizin gibi güler yüzlü süne rastlamadım aşırı kanama sonucu gelmiştim size parça almıştınız o an kızdınız bana çünki çok sancım vardı yarım bırakırım kalkarım demiştiniz güler yüzlülüğünüzün yanında birazda aksiliğiniz var doktorcum tek dileğim bize kızmayın zaten piskoloji olarak çöküntü içindeyiz birde sizin arada bir kızmanız dahada piskolojimizi bozuyor bana ilaç vermiştiniz kan kesici onları kullanıyorum ama araverdiğimde yine kanamam başlıyor haplarımda az kaldı sanclarımda hap içtiğim sürece kesiliyor sonra yine başlıyor ne yapacağımı sapıttım 11 martta patoloji sonuçlarına göre değerlendireceğini söylemiştin inş olumlu çıkar sonuçlar neyse kısaca benim doktorum olduğun için çok mutluyum her şey içinse ayrıca tşk ederim sevgili doktorcum
gö....
Serdar Beyle hamileliğimin 6.ayında tanıştık.Erken doğum riskim olduğum için hastaneye yatırılmıştım Serdar Beyin ilgisi beni çok şaşırttı.Hangi doktorun kontrolünde olmam gerektiği kararsızlığı aylardır beni meşgul ediyordu.Doğumumu da kendisi gerçekleştirdi,kontrollere gittiğimde doğumumun üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hala hatırlar kızımın sağlığını sorar.İlgisinden güler yüzlülüğünden çok çok teşekkür ederim.Hastanemiz adına gurur duyuyorum :)
hi...r
ben cok begendim cok ilgileniyorr..başarılarr...
Serdar Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Şen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Serdar Şen adresi nerede?Serdar Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepebaşı Mah. Değirmenbaşı Sok.N145 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serdar Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Serdar Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.