Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Serdar Toksoy Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Jinekomasti
Karın Germe
Serdar Toksoy Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kesik İzi Tedavisi
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Serdar Toksoy Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazer Lipoliz
PRP
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Serdar Toksoy Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Yara İzi Tedavisi
Yağ Enjeksiyonları
Çene Estetiği
şe...l
Gogus kucukltme ve diklestirme icin doktor arayisindaydim 1-2 doktorla gorustum icime sinmedi acikcasi Serdar hocayi bulduk daha sonra sans eseri,ilk gorusmemden sonra Serdar hoca asiri icime sindi,herseyi detayli anlatmasi bana guven verdi ve subat ayinda ameliyata girdim,suan da 3.ayima nerdeyse yaklasiyorum ve surecim o kadar iyi gecti ki,yorum yazmamin sebebi bende doktor arastirirken cok fazla hoca,yorum bakiyordum.Serdar hocanin yorumlarinin hepsi cok iyiydi ve hastalarin yorumlarina da guvendim acikcasi,gercekten diger hastalarin da yazdigi gibi ne bir morluk ne bir ödem sorunu yasamadim.Her an ulasabilir cok tatli bir asistani var,ameliyatimdan sonra moralim nasil durumum nasil her zaman yanimda oldu.Hic korkulucak ve dusunulecek bir ameliyat degil,senelerdir gogusum buyuk ve sarkikti moralman beni cok etkiliyordu.Iyi ki Serdar hocama ameliyat olmusum.Gozum kapali tum akrabalarima ve arkadaslarima da onerdigim bir doktordur artik kendisi.Emeginize saglik hocam
Annemin meme küçültme ameliyatı için tavsiye üzerine Serdar beyle tanıştık. Referans olarak sadece burun ameliyatı vardı fakat ön görüşmede konuşmasıyla bilgisiyle o güveni sağladı ve aklımızda hiçbir soru işaretin kalmamasını sağladı.
İlgi ve alakasından çok memnun kaldık.
ve iyiki Serdar bey ameliyat etmiş annemi.
Ameliyattan 1 gün sonra taburcu olurken hiç ameliyat olmamış gibi güle oynaya çıktı annem hastaneden. Ağrı kesici kullanmamasına rağmen hiç ağrısı olmadı. Göğüsleri simetrik dikişleri muazzam ve iyileşme süreci çok kısaydı. Göğüslerini küçültmek isteyen herkese tavsiye edebilirim.
ya...ç
12.03.2021'de meme büyütme ameliyati oldum.Serdar Bey ile ilgili pek bilgiye sahip degildim,önümde referans olarak sadece bir arkadasimin burun ameliyatini gerceklestirmişti.Meme büyütme ile ilgili hic bir bilgiye sahip degildim.Bana tüm detaylari ile anlatti,sonrasinda nedendir bilmem bir baska doktora gitme yada arastirma geregi duymadim ve 2 hafta sonraya ameliyat gunu aldim.Kendisi ile ilgili yorumlari burdan okudum.Çoğunlukla elinin çok hafif olduguna dair yorumlar vardi.Ama bu kadarini tahmin etmiyordum,elimi kağıt kesse 3 gün sızlar, iki gögsümün altinda 4 santimlik kesik var ama benim haberim yok.Ameliyat olali 3 ayı gecti ben hâla ameliyat oldugumu farkinda degilim.Son kontrole gittigimde dayanamadim kendisine sordum.Siz bu silikonu nasil ne sekilde koydunuz neden hic agrim sızım olmadi diye,tekrar ellerinize saglik hersey icin tesekkur ederim.Eger bir gun silikon ameliyati olmak istiyor ve korkuyorsaniz tek gitmeniz gereken kişi....
es...a
Serdar beye 28 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Kendisiyle görüştüğümde inanılmaz bir güven verdi. Kendimde hemşireyim ve çevremden kendisi ile ilgili çok tavsiye aldım. Burnum kemerli ve büyüktü. Şuanda burnum 28 günlük olmasına rağmen şeklinden çok memnunum. Doğal küçük tam istediğim gibi ve yüzüme o kadar uyumlu oldu ki Çevremdeki herkes çok beğendiler. Tüm süreçten memnun kaldım. Çok mutluyum sayesinde. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kendisine çoooooook teşekkür ederim..
s....y
Serdar beye dudak dolgusu yaptırdım. Orantısızlık yada his kaybı endişelerim vardı ama sonuç beklediğimden de mükemmel oldu.Kendisine teşekkürlerimi ve minnettarlığımı buradan da iletmek isterim.KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM...
sn...b
Kalın derili olduğum için diğer estetik cerrahlarımzor bir ameliyat olduğunu beyan ettiği halde o kalın derimi incelterek adeta güzel zarif ve doğal bir burun yaptı. Ameliyat sonrası ağrı, sızı ve morluk yaşamadım. Gerçekten işini titizlikler yapan birisi.Herkes çevremdekiler doğallığına hayran bazıları ise yaptırdığımı düşünmüyor bile:) kendisine güvenebilirsiniz harikalar yaratıyor. Ben ameliyat olduktan sonra pimpirikli olan ablam bile sonucu çok beğenerek kendisine ameliyat oldu :)
Benim canım inanılmaz tatlıdır. Ben ameliyat olduysam herkes olabilir. Korktuğumun aksine tamamiyle 0 sancı ile ameliyatımı ve sonrasını atlattım. Çok çok memnunum. Morarmayı geçtim en ufak bir kızarıklık bile yaşamadım. Ameliyattan çıktıktan sonra nefes alabiliyordum. Şiddetle tavsiye ederim. Çok doğal bir burnum oldu. Herkes kendi burnum zannediyor :) Serdar bey ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgiliydi. Pınar hanım da öyle. İkisine de çok teşekkür ediyorum :)
ay....
Öncelikle Serdar beyi yeğenim tavsiyesi üzerine tanıdım.Güler yüzlü ve hastasına güven veren bir doktor.Şuan bir hafta geçmesine rağmen rahat nefes alıyorum hiç şişme ve morluğum olmadı.Kemikli burnumda harikalar yarattınız Teşekkür ederim.Asistanınız Pınar hanımada ameliyat önce ve sonrasında ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayşe İyisan
j.....
Serdar Bey'i bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım, normalde çok tedirgindim. Burun esteği ameliyatı hakkında başvurup başvurmama konusunda Serdar Bey'i tanıdıktan sonra korkularımı yendim ve ameliyat olmaya karar verdim. Oldum ve çok da mutlu oldum.
f.....
Ben gayet memnun kaldım öncesinde ve sonrasında da destek aldım. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim. Bir arkadaşımın vasıtasıyla arkadaşım çalışma fırsatı bulmuş ben de bu vesile ile internetten araştırdığımda memnun kalan hastaları vardı bunlardan da fikir edinerek tercih ettim. Yüzyüze geldiğimde ilk görüşmemizde elektrik aldım ve hastası olmaya karar verdim. Ben göğüs toparlatma ve silikon ameliyatı oldum gayet başarılıydı. Memnun kaldım. Çok kolay ve kısa sürede çok az sancı ile toparlandım.
Serdar Toksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Toksoy, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Serdar Toksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Randevu.
Serdar Toksoy adresi nerede?Serdar Toksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükyalı Merkez Mah. Şale Sok. No:20 D:1 A Blok Çolakoğlu İnşaat İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Toksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Toksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Toksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Toksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Toksoy hangi dilleri konuşuyor?Serdar Toksoy ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Toksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Toksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Toksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Toksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Serdar Toksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra