k....a
Yıllardır gittiğim ve çocuk doktoru olarak %100 güvendiğim ailemizin doktoru güzel insan,2003 doğumlu oğlumun 1 yaşından itibaren doktoru olur kendisi,şu anda 2006 doğumlu kızımın da doktoru olmaya devam ediyor ve gerçekten çok ama çok iyi bir doktor ilgili nazik ailemizin bir Ferdi oldu teşekkür ediyorum şeref beye
Bebeğimi ilk kez götürdüğüm ve bundan sonra da hep götüreceğim bir doktor oldu kendisi.İlgiyle alakayla dört dörtlük muayene etti kızımı.Ben sormadan söyledi çoğu şeyi.Alanında tecrübeli olduğu her halinden belli.İşini severek ve doğru dürüst yapan insanlara ihtiyacı var bu ülkenin.
fa...t
Bence cok iyi bi doktor cokda ilgili benim buyuk oglum hep bu doktorda muayene oldu ve hep cok ilgiliydi kucuk oglumuda seref beye goturdum cocugumun rahatsizliginin teshisini koydu bronsiti var bu cocugun nasil olurda biseyi yok deyip gonderirler dedi. Bizi tip fakultesine yonlendirdi seref beye goturmeden once hic bi doktor bilemedi dogum evinde bile biseyi yok dediler ama cocugum cok kotuydu. Seref bey iyi bi doktor ilgili vede hic konusmayan biri degil bilgi veren sizi dinleyen bi doktor Allah razi olsun Seref beyden
ah...l
Şeref Bey Oğlumuz ilk doğduğunda kontrol amaçlı gelmişti. Daha sonraları da muayene ettirmek için gittik. İşini severek yapmayan, çocuklara ilgi göstermeyen, lafları ağzından cımbızla çıkaran birisidir. Bizim ilk çocuğumuz olmasına rağmen hiç bir bilgi vermedi, bizim sorduğumuz sorulara da eğreti şekilde cevap veren bir doktordur. Dediğim gibi mesleğini sevmediği kanatine vardık. Pek yararını göremedik. Tavsiye etmem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Şeref Yıldızlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeref Yıldızlar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Şeref Yıldızlar adresi nerede?Şeref Yıldızlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsi Tebrizi Mahallesi Şerafettin Caddesi No:95 Karatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeref Yıldızlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeref Yıldızlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şeref Yıldızlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeref Yıldızlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeref Yıldızlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeref Yıldızlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Şeref Yıldızlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeref Yıldızlar hangi sigortaları kabul ediyor?Şeref Yıldızlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Karatay bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karatay bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla