Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
f....s
Çok iyi bir plastik cerrahAmeliyat öncesi ve ameliyatta sürekli bilgi verdi.Üst gözkapağı ameliyatı oldum.Bir gözüm daha düşüktü, ikisini de aynı oranda eşit yaptı.Güleryüzü ve ameliyat sırasında ağrım olup olmadığını sürekli sordu.Hiç ağrım olmadı.Ameliyattan 3 gün sonra bandajlarım açıldı, çok beğendim.Emeklerine sağlık
f.....
Serhat Şibar ve ekibi mastektomi sonrası expander yerleştirme işlemimi temmuzda gerçekleştirdi. Şişirme bittikten 6 ay sonra hastaneye gittim. Ekipteki diğer doktorlarla değil Serhat doktorla görüşmek istedim fakat isteğim kabul edilmedi. Tek dedikleri asistanların gerekirse doktorla iletişime geçeceği idi. Ben oradayken “Serhat doktora gelen hastalar görüşmeye ya da işleme girdi.”
Kimse mecbur olmadıkça mastektomi yaptırmaz. Ablamı kanserden kaybetmiştim ve genetik test (BRCA1) sonucum pozitif gelince korkudan hızlı bir kararla mastektomi oldum ve expander yerleştirildi. Sonrasında yapılacak onarım ameliyatında süreç nasıl olacak, ortaya nasıl bir görüntü çıkacak gibi kafamdaki soruları doktoruma sorma hakkım yok mu? En temel hasta haklarından olan “tedavi konusunda bilgi alma hakkım” değil mi bu? Benimle görüşmeyip diğer hastalarla görüşmesinin nasıl bir açıklaması olabilir? Yaşadıklarımdan dolayı maalesef memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
s....k
03 4 2024 de Serhat hocam tam karın germe ameliyatımı yaptı .Ameliyattan önce güler yüzüyle karşılarak açıklamalarda bulundu.Kendisi ameliyata girmeden önce pazar günü bizi hastaneye çağırarak çizimlerini yaptı.Pazartesi ameliyatımı oldum .Ameliyattan sonrada acı ve ağrı hissetmedim .Sihirli elleriyle yıllardır taşıdığım fazlalıklarım yok oldu.Hocama 5 yıldız bile az ellerinize sağlık hayatınızda herşey kalbiniz den geçtiği gibi gerçek olsun .Başarılar Serhat Şibar Hocam .
si...n
27 Kasım 2023 tarihinde Serhat hocam ve şahane ekibiyle meme küçültme operasyonu geçirdim. Herşey yolunda çok şükür, şahane doktorumun ve ekibin ayağına taş değmesin
pe...ç
1 Ağustos 2023 tarihinde Gazi üniversitesi hastanesinde plastik cerrahi bölümünde , Doç Dr Serhat Şibar hocamız tarafından, meme kucultme ameliyatı oldum. Sürecin başından itibaren çok ilgilendi , ameliyatim çok iyi geçti, Serhat Şibar hocam, gerçekten de hayal bile edemeyeceğim bir görüntü sağladı bana. Sırt ağrısı, boyun ağrısı artık bana çok uzak. Çok şükür. Ameliyat sonrasında da aynı ilgisiyle , iyileşme sürecimde çok destek oldu ve bütün pimpirikli hallerime sakin, sabırlı ve güler yüzle cevap verdi. Aynı şekilde ekibi de çok tatlı insanlar. İyi ki Serhat Şibar hocamız ile tanışmışım.
Buradaki yorumları okuyan sevgili arkadaşım, Bütün samimi duygularımla yazıyorum bu yorumu. Serhat Şibar kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor. Kesinlikle.
Allah razı olsun hem Serhat hocamdan hem ekibinden.
sı...n
Serhat Hoca ile 2021 yazında rinoplasti operasyonu gerçekleştirdik. Her şey kusursuz ilerledi. Süreç çok hızlı ve kolay oldu. Sonuç tahmin ettiğimden de mükemmeldi. Dün ikinci yıl kontrolünü yaptık hiçbir sıkıntı yok. Diğer tüm operasyonlar için güvenebileceğim Ankara’daki tek isim kendisi. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum iyiki varsınız.
se...
Yüreği gibi elinin dokunduğu her hastasını büyük bir titizlikle güzelleştiren standartlar ötesi SERHAT ŞİBAR HOCAM insan ayrımı yapmadan en iyi güzellikleri sunan muhteşem bir doktor. Tereddütünüz sadece ona nasıl ulaşıp randevu alabilirim olsun..
24 Ekim meme küçültme ve diklestirme ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ameliyat sonrasında herseyi titizlikle ve ekibiyle en güzelini yaptı. Sonuna kadar çok teşekkür ediyorum. Beklentimiz üzerinde bir ameliyat geçirdim. Toparlandım.iyiki varsınız Serhat Hocam. Sevgiler Seda Kazancı
d.....
Tavsiyeler üzerine Serhat Bey'e meme küçültme ameliyatı için gitmiştim, 9 ağustos 2022 tarihinde ameliyat oldum. Keşke çok daha önce gitmiş olsaydım,bu konuda ne kadar korkum, endişem varsa daha ilk randevuda yok oluverdi.Büyük bir derdimden kurtardı beni. Hayatım normale döndü sayılır, istediğim elbiseleri rahatlıkla giyebiliyorum. Serhat bey'in bilgisi,tecrübesi,ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi muazzam.Bence plastik cerrahinin piri.Tekrar tekrar kendisine buradan teşekkür ediyorum.Allah kendisinden razı olsun inşallah.
Sevgili saygıdeğer canım hocam Doç.Dr.SERHAT ŞİBAR Beyfendi, bir hafta önce meme küçültme ameliyatımı yaptı tek kelimeyle ;minnettarım... Melek Dündar dan saygılarlarımla....
Ben nurcin karakaya. Gazi üniversitesi plastik cerrahi bölümünde serhat hocaya ust cene ilerletmek ameliyati oldum. Ameliyatim gayet başarılı geçti. Serhat hoca gerçekten çok ilgili bir hoca. Kendisine çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun
Serhat Şibar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Şibar, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Serhat Şibar adresi nerede?Serhat Şibar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Şibar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Şibar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serhat Şibar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Şibar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serhat Şibar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serhat Şibar hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Serhat Şibar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra