a....e
Ortapedi doktorumuz annem için boyun fıtığından şüphelenip MR çektirdi. MR da 3 adet boyun fıtığı gördü ve beyin cerrahisine yönlendirdi . Serkan bey 30 saniye bile sürmeden fıtık yok vitamin kullan diyip annemi odadan çıkarttı. Kolu uyuşuyordu annemin söyledik birşey yok birşey olmaz çıkabilirsiniz dedi cok pisman olduk gittigimize ilgisiz davraniyor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...r
Herşey için teşekkürler öncelikkle kendisi güler yüzlü ve işinin ehli bir doktor.Böyle doktorlar olunca insanın hasta olası geliyor.İlginiz ve alakanız için teşşekür ederim.
bu...e
Doktordan ziyade gerçekten mükemmel bir insan. Sıcak kanlı güler yüzlü gözlerindeki pırıltı her daim var olan ve her konuda işini iyi yapan bir insan.
fe...i
son derece bilgili ve iyi bir doktor.Kendisinin Türk olmasından gurur duyuyoruz.
Serkan Bulun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Bulun, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Serkan Bulun adresi nerede?Serkan Bulun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Maltepe Mevkii 35900 Tire
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Bulun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Bulun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Bulun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Bulun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Bulun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Bulun hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Serkan Bulun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.