Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189, Manisa
ü.....
Prof dr Serkan Erkan tek kelimeyle müthiş bir dr, annemin kaç yıldır çektiği bel ağrıdı vardı, skolyoz ameliyatı ciddi bir durum olduğu için 4 yıldır ağrı çekiyordu yürümez, oturup kalkamaz yatamaz, hale gelmişti, almış olduğum görüşlerde bir iki yıla yatalak olur bu hasta denilmişti tabi çok tedirgin olmuştum, serkan hocamı öneren çok değerli bir doktorumuzun sayesinde yolumuz serkan hocaya düştü annem güvendi inandı kararını verdi.çok güzel bir iş çıkardı hocamız…inanın buraya ne yazsam az hiç bir kelime serkan hocamı anlatmaya yetmez insanlığı mesleki yetkinliği tartışılmaz müthiş bir insan gözünüz kapalı hocamı tercih edebilirsiniz biz çok memnun kaldık.. annemin hep dualarında olucak ayağına taş değmesin o ağrıdan ve acıdan kurtulmasına vesile oldu.
ke...m
Herşeyden önce mesleğine aşık bir Dr bunu karsisindakinede hissettiriyor çok seviyorum kendisini bir abi gibi yaklaşıyor hastasına güven veriyor hastasına boyun fıtığı ameliyatımida kendisi yaptı çok başarılıydi
de...
Annemin bel fıtığı ameliyatı için izmirden gittik. Çok ilgili bir doktor. Ameliyat oldu Bi tane Platin takıldı. 2 ay geçti şuan annem çok iyi. Sol bacağında hafif uyuşma dışında sorun yok. Onun da zamanla düzeleceğini söyledi. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor. Teşekkürler hocam
em...
Annemin bel kayması şikayetinden dolayı iyi bir doktor arayışındaydık tanıdıklarımız vasıtasıyla Serkan Beyi bulduk bu sitedeki güzel yorumlar da içimizi ferahlattı ve 17 martta annem Serkan hocamıza ameliyat oldu. Ameliyat çok iyi geçti ve yıllardır süren ağrılarından kurtuldu. Buradan hocamıza çok teşekkür ediyorum yolunuz ve şansınız açık olsun kendisine ve ekibine minnettarız.
er...n
Merhaba arkadaşlar bende beş kayması sebebiyle ameliyat oldum şuanda tedavi aşamasındayım herşey yolunda görünüyor ama insana olan yaklaşımı davranışları konuşması güven veriyor mütevazi bir insan sanki daha önce oturup beraber soğan ekmek yemiş gibi sıcak bir insan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum sizinde bir rahatsızlığınız varsa korkmadan gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
kb...b
Annem 20 senedir bel agrisi cekiyodu 3 aydir dayanamaz ve yürüyemez hale geldi ege bölgesinde gitmedimiz beyin cerrahi ortepedi uzmani kalmadi cok sükür Rabbime karsimiza Serkan hocayi cikardi iyiligiyle mütevaziligiyle pozitifligiyle hastalarina yaklasimiyla saymakla bitirilmecek bir prof dr muhtesem ekibiyle annemi üc günde aya kaldirdi minnettariz sorunu olanlar hic düsünmeden vakit kaybetmeden gözü kapali gelsin biz cook cook memnunuz Rabbim herkese iyilik acil sifalar versin
ya...5
Bu siteden daha önce haberim yoktu 2012 yılında belimdeki ağrılarımdan dolayı çalışamaz duruma gelmiştim mükemmel bir insan ve hekim olan kıymetli doktorum serkan hocam sayesinde eski halime kavuştum .binlerce kere teşekkürler iyiki varsınız...
di...n
İnsanlığı ve Doktorluğu Bir numara babamın belindeki kırıkları ameliyatla düzeltti.Her aradığımızda mutlaka telefonun diğer ucunda bulduk kendisini.Doçent olmasına rağmen çok mutevazi bir insan yani 10 numara 5 yıldız.
öz....
23 gün önce skolyoz ameliyatı oldum . suan çok iyiyim . serkan bey sayesinde çok güzel başarılı bir ameliyat geçirdim . kendisine minnettarım . mükemmel bir doktor . ekibindeki doktorlarımada çok teşekkür ederim .Hemşireler de çok iyiydi onlarada çok teşekkürler. herkese tavsiye ederim hiç kuşkunuz olmasın .serkan hocam harika .. allah bin kere razı olsun .
ez...y
bende skolyoz denilen omurga eğriliği vardı tanıdık bi doktor arkadaş serkan beyi tavsiye etti benimde kaybedecek zamanım yoktu tavsiye üzerine gittim.ama hiç pişman olmadım gerçekten mükkemel bi doktor ameliyat öncesi ve sonrası hiç bi sıkıntı çekmedim sağolsun hastalarına karşı gerçekten çok ilgili.ameliyat olalı 3 yıl oldu şükürler olsun rabbime hiç bi sıkıntım yok.bende şimdi ortapedi rahatsızlığı olanlara serkan beyi tavsiye ediyorum serkan beye herşey için çok çok teşekkür ederiz.. ezgi yay ve ailesi..
Serkan Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Erkan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Serkan Erkan adresi nerede?Serkan Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Erkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Erkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Erkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Serkan Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları