Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kent EGY Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Standardize Mini Mental Test
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
İlişki Ölçekleri Anketi
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Doktorumuzdan memnunum. Serkan Bey'den çocuğum için yaklaşık 1 seneden beridir 2 ayda bir görüşme sağlıyoruz ve sürecimize devam ediyoruz. Oğlumun tikinden dolayı görüşme sağlıyoruz. Tikinin 16 yaşına kadar süreceğini öğrendik. Şu anda herhangi bir gelişme yok ama ilaç tedavisiyle ataklarını azaltıyoruz. Serkan Bey'in ilgisi alakası çok güzel. Telefonda da kendisine ulaşabiliyorum mesaj atığımda cevap yazıyor ilgileniyor.
u.....
Doktorumuzdan memnunuz herhangi bir sıkıntımız yok. Serkan Bey gayet güler yüzlü çözümcü bir doktor. Çocuğum için 3 seans danışmanlık hizmeti aldık ve sürecimize devam ediyoruz. Seanslarımızdan sonra gayet olumlu dönüşümler oldu. Kendisinden aldığımız danışmanlık hizmetinden memnunum.
z.....
Serkan Hoca'dan çok memnunuz. Kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine kızım için görüşme sağladık. 3 seans danışmanlık hizmeti aldık ve kızım devam istemediğinden dolayı sonlandırdık. Negatif duygu durumu vardı görüşmelerimizden sonra bu durum geçti. Serkan Bey'in tavrını, tarzını çok beğeniyorum. Kendisinin yaklaşımı, etkileşimi güzel. En büyük problemimiz Serkan Bey'den kaynaklı değil ama zamanla ilgili problemimiz var. Sistemsel olarak 15 dakika ayırabiliyor. Psikolog ve psikiyatri alanında 15 dakikada hiçbir şeyi çözemiyoruz.
Serkan Bey çok değerli, saygı değer bir hoca. Kendisi danışanlarıyla ilgileniyor. Çocuğum için kendisinden 1 senedir danışmanlık hizmeti alıyoruz ve devam ediyoruz. Seanslarımızdan sona çocuğumun hiperaktifliği bayağı düzeliyor. Öncesinde ders yaparken eli ayağı durmuyor, harfleri yutuyordu. Tedavi sürecimiz uzun anında olmayacak bir şey ama devam ediyoruz. Hocamızdan memnunuz.
Doktor beyden çok memnunum. Kendisi gayet ilgili ve alakalı bir doktor. Serkan Bey 2. görüşmeye gidişimizde konuştuklarımı hatırlıyor ve biliyor olması beni çok mutlu etti. Kendisinin konuşması, sakinliği ve dinginliği bizi çok rahatlattı. Tavsiye üzerine kendisiyle çocuğum için görüşme sağladık ve çok memnunum ben de herkese tavsiye ederim. Görüşmelerimizden sonra çocuğum biraz daha rahatladı, sakinleşti. İlaç kullanıyoruz ve devam ediyoruz. Tekrar görüşmeye gittiğimizde çocuğum etrafındaki her şeyin sakinleştiğini ve dinginleştiğini söyledi. Derste dikkati çok çabuk dağlıyordu görüşmelerimizden 15 gün sonrasında odaklanmanın daha iyi olduğunu söyledi. Arasındaki farkı kendisi de fark etti. İlk zamanlarda çocuğum ilaç kullanmak istemiyordu ama ilaç kullandıktan 1 hafta sonrasında değişimi fark ettiği için ilacını kullanmaya devam etti. İlacın iyi geleceğini, motive edeceğini düşünmüyordu ama şu anda gayet iyi durumda ve biz kendisinden memnunuz.
y...
Serkan Hoca'mın sağlık yönünden kızıma çok yararı oldu. Kendisini herkese tavsiye eder, herkesin de görüşme sağlamasını isterim. 4-5 seans görüşme sağladık ve devam ediyoruz. Görüşmelerimizden sonra alt kaçırma sıkıntımız gitti, dikkat dağınıklığı durdu. Serkan Bey çok iyi bir doktor. Kendisinden aldığımız danışmanlık hizmetinden memnunuz.
ç.....
Serkan Bey çok mükemmel, ilgili bir doktor. Oğlumu ilk götürdüğümde tereddüt emiştim ama çok memnun kaldım. Kendisinin ilgisi sadece hastanede kalmıyor telefon üzerinden de ilgilenip geri dönüş sağlıyor. Her şey için Serkan Bey'e teşekkür ederim. Kendisiyle geçen seneden beridir görüşme sağlıyoruz. Çocuğum çok hiperaktivite dikkat dağınıklığı vardı bayağı düzelme oldu. Aklıma takılan soruları whatsapp üzerinden Serkan Bey'e soruyorum, dönüş sağlayıp yardımcı oluyor. Kendisinin bu yönü çok güzel.
j.....
Serkan Bey'den çok memnunuz. Kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor. Çocuğum ve ben kendisini tanımış olmaktan çok mutluyuz. Serkan Bey'le kızım için 3-4 seans danışmanlık hizmeti aldık ve devam edeceğiz. Seanslarımızdan sonra kızım daha pozitif oldu. Sınav yılı olduğu için stresli ve her şeyi kafasını takıyordu ama şimdi daha relax ve pozitif oldu.
ö.....
Doktor Serkan Bey 10-10'luk, ilgilenmesi etmesiyle süper bir doktor. Kendisi için diyecek bir kelimem yok. Hayatımda ilk defa böyle bir doktorlar karşılaştım desem yeridir. Serkan Bey çocuklarımla gayet güzel ilgileniyor. 3 çocuğum da kendisiyle görüşme sağlıyor ve çevremdekileri de yönlendiriyorum. Çocuğum derse odaklanamıyor diye görüşme sağlamıştık ve sürecimize devam ediyoruz. Görüşmelerimizden sonra çok güzel ilerleme oldu. Daha sakin, güzel dinleyip rahat oluyorlar. Kendisinden aldığımız seanslardan memnunuz.
t.....
Serkan Bey'e telefon aracılığı ile ulaştık. Oğlum Okb rahatsızlığına yakalandı ondan dolayı başvurduk. Doktor bey den çok memnun kaldık. En beğendiğimiz özellikleri çok anlayışlı ve mülayim olması hastayı ve ailesini sabırla dinleyip tedavi etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışması. Evet doktor beyi herkese tavsiye ediyorum
Serkan Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Güneş, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Serkan Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Kent EGY Testi, İlişki Ölçekleri Anketi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessell Gelişim Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Draw A Person, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Serkan Güneş adresi nerede?Serkan Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla mah 4522. sk No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Serkan Güneş hangi dilleri konuşuyor?Serkan Güneş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Güneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Serkan Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serkan Güneş hangi sigortaları kabul ediyor?Serkan Güneş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri