Üroloji Randevusu
Üretra Ameliyatı
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İdrar Yolu Darlıkları
Özel Ege Yaşam Hastanesi
2024 yılı itibariyle Ege Yaşam Hastanesi'nde Üroloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir.
1-Investigation of the effect of body mass index (BMI) on semen parameters and male reproductive system hormones
Mehmet Zeynel Keskin 1, Salih Budak 1, Evrim Emre Aksoy 2, Cem Yücel 1, Serkan Karamazak 1, Yusuf Ozlem Ilbey 1, Zafer Kozacıog˘lu 1 1 Tepecik Training and Research Hospital, Izmir, Turkey; 2 Kırkag˘aç State Hospital, Manisa, Turkey.
2-Do body mass index, hormone profile and testicular volume effect sperm retrieval rates of microsurgical sperm extraction in the patients with nonobstructive azoospermia?
Serkan Karamazak, Fuat Kızılay, Tuncer Bahçeci, and Bülent Semerci
Turk J Urol. 2018 May; 44(3): 202–207.Published online 2017 Dec 21. doi: 10.5152/tud.2017.80000
3-Investigation on the relationship between digit ratio (2D:4D), right-left 2D:4D differences and varicocele
Mehmet Zeynel Keskin, Cem Yucel, Tufan Suelozgen, Serkan Karamazak, Erdem Kisa, Yusuf Ozlem Ilbey (Tepecik Training and Research Hospital, Urology Clinic, Yenişehir, Konak, Izmir)
4-Testiküler sperm ekstraksiyonu sonuçlarının AZF gen mutasyonları ile ilişkisi Relationship between testicular sperm extraction results and AZF gene mutations
Raşit Altıntaş1 , Asude Alpman Durmaz2 , Serkan Karamazak3 , Erol Tavmergen4 , Hüseyin Onay2 , Ahmet Barış Altay3 1 Bucak Devlet Hastanesi, Üroloji Kliniği, Burdur 2Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı, İzmir 3Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Üroloji Anabilim Dalı, İzmir 4 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, İzmir
5-Androlojik acillerden priapizm ve penis fraktürü
Uzm. Dr. Fuat Kızılay1 , Uzm. Dr. Serkan Karamazak2 , Prof. Dr. Bülent Semerci1
1 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Üroloji AD 2 Yozgat Boğazlıyan Devlet Hastanesi, Üroloji Kliniğ
i̇...
Serkan beyde prostat amaliyatı oldum çok başarılı bir amaliyattı, güler yüzü ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.
Serkan hocama geçmek bilmeyen ve sürekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle gittim, bu zamana kadar birçok doktora gittim fakat herhangi bir düzelme rahatlama olmamıştı, Serkan hocamla yaklaşık 2 aylık tedavimin ve takibinin sonucunda sağlığıma kavuştum, ilgisi alakası güleryüzü sabırla dinleyişi yardımcı olması harika bir doktor, çok teşekkür ederim Serkan hocam
m....k
Dr.Serkan Beye babamın iyi huylu prostat büyümesi nedeniyle başvurduk.Tetkikler tamamlandıktan sonra ameliyat önerdi.Babama Lazer prostat ameliyatı yaptı.Ameliyattan sonra birgün içinde taburcu olduk.Hiçbir sorun yaşamadık.Şuan için babam çok rahat.Serkan bey tecrübesi ve bilgi birikimi ile gönül rahatlığı ile başvurabileceğiniz bir doktor.Kendisine burdan birden kez daha çok teşekkür ediyorum
na...
Sayın op.dr.Serkan karamazak tarafından prostat ameliyatı oldum çok kısa süre içinde sağlığıma kavuştum bundan dolayı op.dr Serkan karamazak ve Can hastahanesine ve tüm personeline sonsuz teşekkürler iyi varsiniz
Babamın mesane kanserinden dolayı Serkan Bey'e muayene oluyorduk. Kendisi bizim her şeyimizle sağ olsun ilgilendi. Serkan Bey iyi bir doktor. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Kendisi bizlere telefon numarasını verdi, bilgi almak için arıyorduk.
Serkan Bey gayet başarılı, sorduğumuz sorulara cevap alabileceğimiz, tedavisi gayet güzel ve başarılı olan bir doktor. Hem kendim hem eşim hem de bir yakınım için kendisinden hizmet aldım. Prostat, idrar yollarında enfeksiyon gibi şikayetlerimizde yardımcı oldu. Yapılan tedavilerimizin hepsinden olumlu cevaplar aldık. Serkan Bey herkese tavsiye edebileceğim bir hekim.
Serkan Karamazak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Karamazak, Üroloji. Size Serkan Karamazak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv.
Serkan Karamazak adresi nerede?Serkan Karamazak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/4 Sokak No:4 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Karamazak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Karamazak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Karamazak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Karamazak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serkan Karamazak hangi dilleri konuşuyor?Serkan Karamazak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Karamazak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Karamazak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serkan Karamazak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Serkan Karamazak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serkan Karamazak hangi sigortaları kabul ediyor?Serkan Karamazak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ürologlar
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar