Kardiyoloji Randevusu
Kardiyoloji Randevusu
Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198, Mersin
Özel IMC Hastanesi
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDEN 2004 YILINDA MEZUN OLDUM. 2004-2009 YILLARINDA KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE KARDİYOLOJİ İHTİSASI YAPTIM. DAHA SONRA AMERİKA'DA UTAH ÜNİVERSİTESİNDE 1 YIL ELEKTROFİZYOLOJİ VE KARDİYAK ARİTMİLER BÖLÜMÜNDE ÇALIŞTIM. SONRASINDA İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTEİNDE 5 YIL KARDİYOLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİ OLARAK ÇALIŞTIM. ARALIKLI OLARAK ALMANYA ASKLEPİOS ÜNİVERSİTESİNDE EPS (EFÇ) VE KALP PİLLERİ VE KARDİYAK DESTEK CİHAZLARI ÜZERİNE EĞİTİMLER ALDIM. ŞU ANDA MERSİN ÖZEL İMC HASTANESİNDE GİRİŞİMSEL KARDİYOLOG OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. ÖZELLİKLE KALP DAMAR TIKANIKLIKLARI VE KALP RİTİM BOZUKLUKLARI ÜZERİNE TEDAVİ UYGULAMALARI YAPMAKTAYIM. ÖZELLİKLE EFÇ VE ABLASYON YAKMA TEDAVİSİ ÜZERİNE ÇALIŞIYORUM. AYRICA TIKALI BACAK DAMARLARINA VE DİYABETİK AYAK YARALARI ÜZERİNE DE DAMAR AÇMA İŞLEMİ YAPMAKTAYIM
ha...l
8 yıldır yaşadığım WPW rahatsızlığı nedeniyle yaşadığım çarpıntı ve ritim bozukluğu Serkan Bey'in uyguladığı EPS yöntemiyle son buldu. Alanında mükemmel bir doktor. Ne kadar teşekkür etsem az...
fa...ş
Büyük bir kararsizlik yasarken ,beni anjio icin ikna eden ve buyuk bir riskten kurtaran doktoruma minnettarim.FADİME KIŞ
ba....
Uzun zamandır geçmeyen çarpıntı şikayetlerim vardı. Kendim kalp cerrahisi ameliyatlarına Perfüzyonist olarak girdiğim için çok korkuyordum. Ancak çarpıntı şikayetim çok arttı ve sonunda Doç Dr Serkan bey ile tanıştım ve bana EFÇ işlemi gerektiğini söyledi. Sonunda işleme karar verdim. Serkan bey 2 ay önce EFÇ ve ablasyon uyguladıktan sonra hiç şikayetim kalmadı. Kendisine beni bu hastalıktan kurtardığı için teşekkür ederim.Bahir Mat
Annemin şeker hastalığı nedeniyle bacak damarlarında tıkanıklık ve ayaklarında yaraları vardı. Mersin İMC hastanesinde Doç Dr Serkan Öztürk bacak anjio ve balon ile tıkalı damarlarını açtıktan sonra ayakları rahatladı ve yaraları iyileşti. Doktorumuza çok teşekkür ederiz
i.....
Doç Dr Serkan Öztürk babamın göğüs ağrısı nedeniyle muayene etti. Kalp damarlarında tıkanıklık olduğu yaptığı anjioda tespit edildi. Aynı anda stent takilarak damarlar açıldı. Babam sağlığına kavuştu Kendisine çok teşekkür ederim.
ay...s
Kayınvalidemin çarpıntı ve kalp ritm bozukluğu nedeniyle gittiğimiz doktorumuz Serkan Öztürk anjiyo altında elektro fizyolojik çalışma ve yakma tedavisiyle yıllardır uğraştığımız kalp rahatsızlığından bizi kurtardı. Kendisine teşekkürlerimizi bir borç biliriz.
Serkan Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Öztürk, Kardiyoloji. Size Serkan Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
Serkan Öztürk adresi nerede?Serkan Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Serkan Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar