Hasta
Serkan beye sürekli yorgunluk ve halsizlik şikayetimle başvurdum. kendisi muayene sonucunda gerekli tahlilleri istedi ve sonucunda kansızlığım sebebi ile ilaç tedavisine başladım, yeterli açıklamayı yapıp beni bilgilendirdi kendisinden gayet memnun kaldım.
m....k
Serkan Bey babama idiopatik pulmoner fibrozis tanısı koydu ve göğüs hastalıkları hastanesine sevketti . Göğüs hastalıkları doktorlarımız bu tanıyı yakalayıp sizi gönderen doktor büyük iş başarmış dediler .
Devletin kısıtlı imkanlarıyla en iyisini yapıyorsunuz hocam çok teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
Ben uzun zamandır şeker ve Tansiyon hastasıyım yıllardır ilaç. kullanmaktayım çok doktorlara gittim söylenenleri çok iyi takip ettim ama bu tansiyon ve şekerden kurtulamadım çok büyük rahatsızlıklarım vardı Hocamız Uzm.Dr.Serkan Selvi'ye muayene olduktan sonra Şekerimde ve Tansiyonumda büyük oranda düzelmiş durumda bu nedenle güler yüzlü açıklamaları ile gayet tatmin edici iyi bir doktor herkese Tavsiye ederim.Tedavi şekli çok iyi ben çok fayda buldum.
Serkan Selvi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Selvi, İç Hastalıkları.
Serkan Selvi adresi nerede?Serkan Selvi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Selvi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Selvi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serkan Selvi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Selvi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Selvi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Selvi hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Serkan Selvi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar İç Hastalıkları Uzmanları