Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi

Merhaba,
Serkis Bey ile annem dolayısı ile geçen hafta tanıştık. Verdiği ilaç ve merhemleri kullanıyoruz. Daha ilk günden fayda etmeye başladı. Biz çok ama çok memnun kaldık. Allah ondan razı olsun. Allah ona güç kuvvet ve sağlık versin ki daha çok kişiye şifa olsun.

Konum: Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Egzama

Egzamalarım için gittim Serkis Bey'e. Kortizonlu ilaçlar kullanmadan tedavi edilmesi gerektiğini belirtti ve kortizonsuz bir krem verdi sabah akşam kullanmamı söyledi. Kullandıkça elimdeki yaralar arttı. Yaralar artınca antibiyotik yine artınca başka bi antibiyotik..yaklaşık 4 ay süren tedavi sonrası, dediklerini harfiyen yapmama rağmen egzamam eskisinden çok daha kötü hale geldi. Tedavi sürecinden isteğini sonucu alamadığı için araştırma hastanesine gitmen lazım dedi bıraktı o halde. Çok pişmanım gittiğime!! epikriz raporumda mevcuttur.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Serkis bey le yeni tanıştık. On iki yaşında kızımı götürdüm.gayet güzel ilgili bir doktor herşeyden önce karakterli saygılı bir beyefendi.gerektiğinde araştırma hastanelerine yönlendirme yapabilecek kadarda mütevazi.biz memnun kaldık.teşekkür ederiz kendisine

Tavsıye uzerıne gıttım fakat memnun kalmadım, 2 dk bakıp anlaşmış olduğu Yerlerden ılac yazıp gönderdı.üstelık hastası ıcerdeyken baska telefonlara bakacak kadar rahat :@ ne bir açıklama nede baska bısey...zorla ağzından laf almaya çalıştım, açıkcası param ıle rezıl oldum.ustelık buraya gelmek ıcın bın yol kat ettım,açıkcası cok pısmanım :( geldıgınce hıc degmedı dıger devlet hastanelerınden hıc farkı yok...

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Sedef hastasıyım ve kendisine çok teşekkür ediyorum..Kortizon kullanmadan bu illetle yaşanabilineceğini ve psikolojime bile derman olan hocam sen çok yaşa ,sağlıkla yaşa.

Ben Özkan sayın Sergiz Barış beyi 2002 yılında tanıdım kendisi dalında profesyonel bir doktor ama doktor kelimesi az kalır gerçekten bir duayen benim elimde egzama vardı istanbul avrupa yakasında nerdeyse gitmediğim doktor kalmadı verdikleri hiçbir ilaç çare olmadı tavsiye üzerine Sergiz beye gitti beni muayene etti ve verdiği iki üç krem karışımı egzamayı kökünden halletti ve artık elimde egzama yok ama egzama öyle sinsi bir hastalıkki stres ve üzüntüyü yorgunluğu yakaladımı hemen farklı bölgelerde çıkabiliyor ve Sergiz bey o kadar yoğunki sıra alamıyorsunuz halbuki aynı hastanede başka doktorlarda var onlar boş duruyorken Sergiz beyde sıra yok tıklım tıklım iyiki varsınız Sergiz bey sizi tanıdığıma çok memnunum ve bir çok cild sorunu yaşayan tanıdığımı Sergiz beye göndermişimdir.

Sarkiz bey ile 1995 yılında iki aylık evliyken tanıştım. Şofben zehirlenmesi sonucu sobanın üzerine düşerek vucudumun bazı bölgeleri yanmıştı. Yanık tedavimi çok iyi bir şekilde yaptı ve vücudumda yanık izi kalmadı. Kendisine binlerce teşekkürler. Her zaman hastasını ön planda parayı ise iknci planda tutan bir doktor. Kendisine belki yüzlerce hasta yönlendirmişimdir. Hepsi şok memnun kaldı. İyi ki sizi tanıma fırsatı buldum. Kendisi bir dermalogdan öte sanki hastalarına terapi uyguluyor. Böyle mükemmel doktorlar ülkemizde az kaldı. Kıymetini bilelim. Sevgiler

yıllar önce ayağımda mantar hastalığı oluştu fakat bir çok doktor bu mantarın tedavi edilemiyeceğini söylediler fakat serkis barış bey yaptığı tahliller sonucu tavsiye ettiği formulünü kendi reçete ettiği eczanede yaptırdığım bir şişe ilacı kullanmam sonucunda muhtemelen 20 yıl oldu bir daha asla bu sorun tekrarlamadı.birkaç yıl sonra kurdeşen oldum yine hocamın tedavisi sonucundan inanılmaz memnun kaldım.çok eski hastasıyım.çok memnunum.şimdi yine bir sorunum var fakat tek şikayetim hastaneden bir türlü ravdevu alamıyor olmam halbuki eskiden çok daha rahattı.

Dr beye be ne kadar teşekkür etsem az.annecim ileri derecede sedef hastaligina yakalanmisti ve sanirim bizim anadolu yakasinda gerek devlet gerekse ozel hastanede gotmedigimiz yer kalmamisti.bi tanidigin yavsiyesi uzerine gittigimiz dr cidden isinin ehli ve annemdeki sorunu sip diye buldu.hatta az kala anneme uygulanacak olan yanlis tedavi ve ilaci da durdurdu.dr bey hipokrat yeminine bagli hastasini para kasasi olarak gormeyen bir dr.gunumuzde okadar azsinizki hocam.tesekkur.edecek.kelime yok.desem.teridir.annemin.hastaligi gozle.gorulursekilde.azaldi....

K

Serkis Barın Bey'le dün muayene için gittiğimde tanıştım ve henüz tedaviye yeni başladım sivilcelerim için. Belki erken bir yorum olacak ama sonuç ne olursa olsun kendisinin hastası olmaktan çok mutlu oldum. İnsancıl yaklaşımıyla, gerek alanındaki uzmanlığı gerekse hastaya yaklaşımı olsun gerçek anlamda "doktor" sözcüğünün içini dolduran bir insan. Allah sağlık, uzun ömürler versin kendisine.

Profili düzenle veya yönet