Blefaroplasti
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Medicana Bursa Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Tonometre
Tonometri
ne...
Dr. Sermin'e gittim ve derdimi kendisine anlattım. Sağ gözde şaşılığa bağlı zayıflık saptandı. Gözlerimi inceledi ve yeni gözlükler yapıp takmamı tavsiye etti.
Gözlükle değil ameliyatla şaşılık sorununun çözüleceğini söyledi.
İlgisi ve nezaketi için kendisine teşekkür ederim. Rahat ve mutlu ayrıldım.
e....t
3 yaşındaki çocuğumun göz muayenesi için doktor ş. Ü. Hanımdan randevu alıp gittik cihazla kontrolü çocuğum kabul etmediği için ışıkla muayene etti kendisi daha önce yapılan lazer ölçümünde de astigmat saptanmış onun bilgisini verdi raporu verdi sonra 6 ay sonra kontrol ister dedi astigmat nedir sorumuzu dahi yanıtlamadi muayeneyi çarçabuk sonlandırdı
s....ö
Şermin hanımdan çok memnun kaldım 1 yaşında oğlum için göz sulanması için gitmiştik. Tanısı biliyorduk tekrardan 1 yaş için gittik göz yaşı damarımız tıkanıklığını için gittik o kadar iyi güler yüzlü ki anlatamam herşeyi açık açık anlatıyor kendisinden çok memnun kaldık.. Teşekkür ederiz şermin hanım.. Tavsiye ederim yani gitmek isteyen varsa şüphesiz gitsin derim.
m....
İlk kez gittık şans diyelim oglumun 4. Ay kontrolu için gittık çok şeker bir doktor biz cok sevdik anlatması hersyi cok guzel herkese tavsiye ederim tesekkurler
m....t
Şermin hanıma göz kontrolü için gittim çok ilgili işinde bilgili ve tecrübeli hastaya davranışı ve tutumu çok güzel.
ç....a
2.5 yaş kontrol için oğlumu getirdim daha öncede 2 yaş için getirmiştim. Çok hanım çok iyi çok sakince anlatan harika bir doktor kesinlikle öneririm.
ö....s
Bugün 18 aylık oğlumun gözündeki kayma için kendisine tavsiye üzerine gittik. 1 hafta önce farklı bir hastanede muayene olduk fakat tatmin edici bir muayene süreci yaşayamadık ve tedavi dahi başlanmadı ne yazık ki. İyi ki Şermin Hocaya gelmişiz dedim muayene bitince. O kadar ilgili ve detaylı bir şekilde hem hastalığı hem tedavi sürecini neler yapılacağını bir bir anlattı. Tedavi sürecimizi başlatıp gözlük kullanmamız gerektiğini belirtti. Psikolojik olarak da rahatlatıp muayenesini sonlandırdı. Ayrıca oğlum da kendisine gayet ısındı. Kendisini tanıdığımız için mutluyuz.
fa...n
TESADÜF ESERİ KENDİSİNE HASTANEDE MUAYENE OLDUM.HASTA İLE DİYALOĞU GERÇEKTEN BİR HARİKA..SAĞ GÖZÜMDEN AMELİYAT OLMAK İSTEMİYORDUM. BANA AYRINTILI BİR ŞEKİLDE BİLGİ VEREREK VE RAHATLATARAK FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİ.GÖZ SORUNUM OLDUĞUNDA KESİNLİKLE ŞERMİN HANIM'I TERCİH EDECEĞİM.ALLAH ONUN GİBİ DOKTORLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.
hi...a
konusunda uzman, hastayla diyaloğu süper, herşeyi detaylı anlatan, açıklayan, kişiyi çok rahatlatan bir doktordur. Anneannem de babaannem de katarakt ameliyatı oldular ve çok memnun kaldılar.
Şermin Ünal İpçioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şermin Ünal İpçioğlu, Göz Hastalıkları. Size Şermin Ünal İpçioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Blefaroplasti, Tonometri, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Intraoküler Basınç Ölçümü, Tonometre.
Şermin Ünal İpçioğlu adresi nerede?Şermin Ünal İpçioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şermin Ünal İpçioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şermin Ünal İpçioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şermin Ünal İpçioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şermin Ünal İpçioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şermin Ünal İpçioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şermin Ünal İpçioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şermin Ünal İpçioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Şermin Ünal İpçioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şermin Ünal İpçioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Şermin Ünal İpçioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları