Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189, Manisa
m....ö
Bundan yıllar önce, çocukluktan ergenliğe geçiş dönemimde, hem sağlık problemi hem de aile çatışmalarının arasında sıkışıp kaldığım,kendimi kaybettiğimi hissettiğim, neden yaşadığımın bile farkında olmadığım süreçte karşıma çıkan doktorum; Şermin Hanım… Uzun süren görüşmelerimiz sayesinde kendimi keşif yolculuğumda, sorunlarla başa çıkma noktasında annemden sonra en büyük destekçim oldu. Kendisi sadece işini yapmak için değil, gerçekten bir insan kazanmanın farkındalığıyla oturuyordu karşımda. Her gidişimde yenileniyor, adeta olumlu yönde değişiyordum. Ara verdiğim eğitim hayatıma devam edip asla yapamam dediğim şeyleri yapabilirim diyerek üniversiteden de mezun olmuştum. Kendisine sürekli dua eder güzel anarım. Bugün de buraya hissettiklerimin sadece bir kısmını yazmak istedim. Dilerim ihtiyacı olan herkesin karşısına Şermin Hanım gibi işinde profesyonel insanlar çıkar. Kendisi benim şansımdı. Şimdi de sorunlar oluyor tabii ki ama baş etme noktasında daha bilinçliyim.
ay...z
oğlumu ve beni iki yıl boyunca tedavi ettiniz gerçekten minnet borçluyum oğlumu anladınız beni anladınız .aradan üç yıl geçti ama hala sizin bana söylediklerinizi uyguluyorum en önemlisi de başarılı oluyoruz
fa...n
SORUNLARIMIZ KONUSUNDA ÇOK YARDIMCI OLDU SAYESİNDE EVİMİZ HUZUR BULDU ÇOK TEŞEKÜRLER
ay...e
İlk dönem bir öğrencim çok hareketli, arkadaşlarıyla geçinemeyen, ödev yapmayan, dikkatsiz bir çocuktu. Sonra dr hanıma başvurdular. Tedaviden sonra nerdeyse hiç sorunu kalmadı. Kendisine teşekkür ederim.
ay...e
ayrıca özel muaynehanesi vardır. 0258 2413682
Şermin Yalın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şermin Yalın, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi.
Şermin Yalın adresi nerede?Şermin Yalın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şermin Yalın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şermin Yalın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şermin Yalın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şermin Yalın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şermin Yalın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şermin Yalın hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şermin Yalın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.