Op. Dr. Sertaç Demirel

Genel Cerrahi

Şişli, Bahçelievler 2 adres

Memorial Şişli Hastanesi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Hizmet Hastanesi Safra kesesi operasyonu

2008 yılı şubat ayında, safra kesen alınacak diye gönderen iç hastalıkları uzmanının yaptırdığı tetkiklerde büyük bir sorunun farkına varıp, MR ve Kolanjiyografi sonrası beni muhteşem yönlendirmesi ile yardımcı olan Sertaç beye saygılarımı sunarım.
Onun dikkati ve yönlendirmesi ile, doğru bir hocaya 6 saatlik bir ameliyat sonrası sağlığıma kavuştum.
Bu yorumu 11 yıl sonra yapıyorum, sayesinde sağlıklıyım diyebilirim.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Ö
Konum: Memorial Şişli Hastanesi Pilonidal Sinüs Cerrahisi

Sertaç Bey 3-4 yıllık bir süreçte beni, eşimi ve de teyzemi hemoroid, kıl dönmesi ve de anal fistül sebebiyle ameliyat etti. Kendisi çok cana yakın, insanı rahatlatan, çok ilgili bir doktordur. Operasyonlar sonrasında üçümüz de hiçbir sorun yaşamadık. Nekahet dönemlerimizde kendisinin bahsettiği durumlar haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadık. Her zaman her şeyi tüm detayları ile anlatan, tüm sorularınızı cevaplayan, kişinin ihtiyacı olan tedaviyi bilen başarılı bir hekimdir.

Annemin 2011 yılında yağ bezesi, 2013 safra kesesi, 2014 totol troid bezi ameliyatlarını başarı işe gerçekleştiren dünya tatlısı doktorumuz Sertaç Bey e saygılarımızla....

Profili düzenle veya yönet