Normal randevu
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
bu...e
Sertug hocam ailecek senelerdir doktorumuz. Hem meslegindeki basarisi hem de insanligi ve yardimseverligiyle on plana cikan nadide bir insan. Dedemin, annemin sonra da benim doktorum oldu. Hic bir doktorun bakip onemsemedigi tiroidimle ilgili tedaviye baslamasiyla sagligimi buldum. Sertug hocam bizim aileden birisi gibi. İç hastaliklarinda sikayetleri olanlarin gozu kapali gidebilecegi bir doktor. Tesekkur ediyoruz.
ni....
5-6 Aralık tarihlerinde Lokman Hekim Etlik Hastanesinde yapılan tetkiklerim sürecinde gösterdiği ilgi,güler yüz hastaya yaklaşımının mü kemmelliginden dolayı dahiliye bölümünden Sayın Dr.Sertuğ Akkorulu'sonsuz teşekkürler....Ayrıca hastanenin diğer çalışanlarına da görevlerini layıkıyla yaptıkları için teşekkür ediyorum.Basarilarinizin devami dileğiyle,saygıyla
oc...2
Sayın Dr Sertuğ AKKORLU ' ya oğlum Mustafa ÇABUK ' un tedavisi için müracaat ettik. İşini güler yüzle ve büyük titizlikle yaptı. Diğer hastalara yaklaşımını da görme imkanı oldu. İnsanlık bu dedirten büyük umut veren sevgili insan Dr. Sertuğ AKKORLU' ya sonsuz teşekkürler ederim.Oktay ÇABUK
b....k
Uzun zamandır kendisinin hastasıyım. Uzman olması ve birebir ilgilenmesi çok güzel. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Görüştüğümde halimi hatırımı sorup izler. Arkadaş gibi davranması en beğendiğim özelliği. Bu sürecimde ilaç yazdı. Benim durumumu da zaten biliyordu. İlaçlarımı kullandım. Aradığımda ilaçlarla ilgili beni sürekli yönlendiriyor. Tedavim devam ediyor. İlaçlarımı halen kullanıyorum. Şuan çok iyiyim. Hiç sıkıntı yaşamıyorum. Yeniden kendisine gideceğim. Çevresi çok fazla olan biriyim. İhtiyacı olanları olabildiğince yönlendiriyor ve herkese tavsiye ediyorum.
se...k
Dr. Sayin SERTUG AKKORLU, ya sonsuz tesekkur ederim, tatil icin geldigim Turkiye de rzhatsizlanarak etlik lokman hekim hastanesine gittim, Sertug bey tedavimi yaparak beni iyilestirdi.Mesleki basarisinin yanisira guler yuzlu ve cok iyi bir insan. Kendisine tekrar tesekkur ediyorum.
Sertuğ Akkorulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sertuğ Akkorulu, İç Hastalıkları. Size Sertuğ Akkorulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enjeksiyon Iv, Subkütan Enjeksiyon, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal randevu.
Sertuğ Akkorulu adresi nerede?Sertuğ Akkorulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sertuğ Akkorulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sertuğ Akkorulu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sertuğ Akkorulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sertuğ Akkorulu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sertuğ Akkorulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sertuğ Akkorulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sertuğ Akkorulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sertuğ Akkorulu hangi sigortaları kabul ediyor?Sertuğ Akkorulu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara İç Hastalıkları Uzmanları
Erzurum İç Hastalıkları Uzmanları
Denizli İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Kırıkkale İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (8)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları