Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
n....i
Telefon numarası doğrulandı
KURTKÖY POLİKLİNİĞİNDE YAPTIRDIĞIM TAHLİLLERDE ANORMAL BİR SONUÇ ALINMIŞ VE BU SONUCU YAZIP GÖNDERMEK YERİNE KENDİSİ POLİKLİNİĞİ ARAYIP HASTAYLA GÖRÜŞME TALEP EDİP BENDEN DETAYLARI ALDIKTAN SONRA TAHLİL SONUCUNU BİLDİRDİ.KENDİSİNE İLGİSİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR VE DİĞER DOKTORLARIN DA AYNI HASSASİYETİ GÖSTERMELERİNİ DİLİYORUM.ÜROLOJİ DOKTORU GÖKHAN BEY VE SEVİNÇ HANIM SAYESİNDE CİDDİ BİR ENFEKSİYONUM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. SAĞ OLUN .
Sevinç Sakarya Erdeniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevinç Sakarya Erdeniz, Tıbbi Mikrobiyoloji.
Sevinç Sakarya Erdeniz adresi nerede?Sevinç Sakarya Erdeniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevinç Sakarya Erdeniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevinç Sakarya Erdeniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevinç Sakarya Erdeniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevinç Sakarya Erdeniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevinç Sakarya Erdeniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevinç Sakarya Erdeniz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sevinç Sakarya Erdeniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Pendik civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar