Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya
Mükemmel bir doktor. Triodler ve lenflerde teshişleri müthiş. Hem insanı olarak hem doktor olarak harika bir insan. Iyiki tanımışız yönlendirmeleriyle sağlıma kavuştum.
Hasta
Kendisi, paratiroidi teşhisi sebebiyle olmam gereken ameliyat için özel bir teknik uygulayarak, cerrahi müdahaleyi başka bir noktaya taşımıştır. Sayesinde tiroidim hiçbir zarar görmemiştir. Ameliyat öncesinde ve sonrasında son derece mütevazı ve özenli yaklaşımı ile moral vermeyi de ihmal etmemiştir. Hasta takibini de iş ahlakı ve insan sevgisi ile yürütmüştür. Sonsuz teşekkür ve saygılarımla...
Hasta
Troid papiller ca ameliyatı sonrası tanışmış olduğum hocamdan Allah bir değil bin kere razı olsun. Bir doktordan çok ötesi ,gerek hasta takibi gerek hastasına olan yaklaşımı mükemmel. abi kardeş ilişkisiyle hastalığımdan kurtardi beni diyebilirim. Kendinizi hiç tereddut etmeden ellerine teslim edebilirsiniz. Saygılarımla
4 yıl önce sayın hocam Prof.Savaş Koçak'a tek taraflı tiroid ameliyatımı olduğumdan beri, ameliyat öncesi ve sonrası rutin kontrollerimi Seyfettin Hocam yapıyor.Kendisinden o kadar memnunum ki , ya bir gün emekli olursa naparım diye düşünüyorum açıkçası.Her muaynede korkuyla girdiğim odasından güven ve minnet duygusuyla ayrılıyorum. Yaşadığınız korku ve paniği hisseden ve herseyı ayrıntısıyla izah eden ,endişelerinizi bertaraf eden muhteşem bir doktor ve hasta psıkolojisinden anlayan çok çok iyi bir insan. Hocam tüm teşekkürleri hakediyorsunuz , ayağınıza taş değmesin inşallah . Allah sizin gibi hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin , iyi ki varsınız..
ha....
Seyfettin hocamı anlatmaya kelimelerim yetmez. 12 yaşında küçük bir çocukken tanıştık folikuler karsinom ameliyatından sonra. Şimdi 28 yaşındayım ve sağlıklıyım onun sayesinde. Antalya'dan Ankara'ya kontrole yanına gidiyorum. Öyle bir şey ki; kendisinin bir kere doktorunuz olması şansını yakalarsanız bir daha başka birisiyle sürecinizi yürütmeyi düşünemezsiniz. Bu hastalıkla karşılaştığınızda ve sonrasinda en büyük şansınız olur. İnanılmaz bir bilgi birikimine sahiptir ve alanının en iyisidir. İletişimi ve verdiği güven duygusu inanılmazdır. Tereddütlerle odasına girerken gülümseyerek ve hafifleyerek çıkarsınız. Sadece çok iyi bir doktor değil, çok iyi de bir insandır.Benim kendisine olan sevgim, saygım ve gönül bağım başkadır. İyi ki tanıdım, iyi ki var.
Seyfettin Ilgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyfettin Ilgan, Nükleer Tıp.
Seyfettin Ilgan adresi nerede?Seyfettin Ilgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyfettin Ilgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyfettin Ilgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seyfettin Ilgan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seyfettin Ilgan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Seyfettin Ilgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyfettin Ilgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyfettin Ilgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyfettin Ilgan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Seyfettin Ilgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nükleer Tıp Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nükleer Tıp Doktorları